Először láthatjuk Lady Gaga Harley Quinnjét a rendező jóvoltából

Először láthatjuk Lady Gaga Harley Quinnjét a rendező jóvoltából

Valószínűleg nem a megszokott Harley Quinnt kapjuk majd a filmben.

Christopher Nolan Batman trilógiája hatalmas sikert aratott 2005. és 2012. között és ez többek között Heath Ledgernek is köszönhető, aki örökre beírta magát a legnagyobb színészek közé Joker megformálásával. Sajnos azóta már nincs közöttünk, hiszen mindössze 28 esztendős korában, még a film bemutatója előtt elhunyt. Mindenesetre hihetetlenül magasra tette a mércét, amit azóta nem is igazán sikerült nagyon megugrania senkinek, aki az őrült bohóc bőrébe bújt. Jared Letot felejtsük is el gyorsan, de Cameron Monaghan alakítása Jerome Valeskaként (akiről azért tudjuk, hogy Joker, még ha nem is nevezték nevén) a Gotham című sorozatban újra reményt jelentett a rajongók szívében. Aztán jött Joaquin Phoenix és a Joker projekt, amiért a színész Oscar-díjat is kapott. Más megközelítésben nyúltak hozzá a DC világ egyik, ha nem a legjobb gonoszához. Ez egy teljesen másik univerzum a mozivásznon, így egyelőre nincs rá esély, hogy találkozzon Phoenix a Matt Reeves által dirigált Denevéremberrel (Robert Pattinson) – a hírek szerint Philips projektje a DC Elseworlds univerzum része egyébként. Arra viszont már az első filmet követően volt, hogy bizony tető alá hozhatják a Joker folytatását. Szerencsére ez zöld utat kapott és Todd Philips neki is láthatott a második résznek.

A rendező pedig nem is sokat teketóriázott, elmerült a munkába. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy a Joker: Folie à deux című filmhez leszerződtetett Lady Gagáról tett közzé egy képet, amelyen Phoenix Jokerével együtt látható.

„Boldog Valentin-napot.” – írta Phillips a képhez az Instagramon.

Nem sok mindent árul el a fotó, de az most már bizonyos, hogy Lady Gaga Harleen Quinzelt alakítja majd, akiből mint tudjuk Joker hatására válik Harley Quinn. Nem lesz egyszerű dolga a olasz származású amerikai énekesnőnek, mivel jelenleg erről a karakterről mindenkinek Margot Robbie ugrik be, aki pazar munkát végzett eddig a DC filmekben és mondjuk ki, piszok jól áll neki a vásznon Harley Quinn szerepe.

A Phillips által rendezett Joker-folytatás premierjére viszont még várnunk kell, hiszen csak 2024. október 4-én érkezik a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Lady Gaga jobb Harley Quinn lesz, mint Margot Robbie?

  • 40 %
  • 60 %
  • 0 %