Ismét megpróbálkoznak egy élőszereplős Hellboy reboottal

Ismét megpróbálkoznak egy élőszereplős Hellboy reboottal

Nem nyugszik a Millenium Media, hiszen a 2019-es David Harbour fémjelezte Hellboy reboot kudarca után ismét elkészítenek egy filmet a karakter főszereplésével.

Ráadásul elég jól haladnak a munkálatokkal, például találtak már rendezőt. Brian Taylort választották ki erre a feladatra, akinek nem ismeretlen a képregényfilmek világa, bár azért nem feltétlenül lehet büszke a 2010-es Jonah Hex vagy éppen a Ghost Rider: Spirit of Vengeance adaptációjára.

Az is jó kérdés egyelőre, hogy vajon a Hellboy megalkotóját, Mike Mignolát, és a horror/fantasy írót, Christopher Goldent – aki három kánont is írt Mignola jóváhagyásával – mennyire akarják majd bevonni a projektbe. Elég aktív a duó egyébként, mivel egy újabb sorozatot készítettek a Dark Horse képregényekhez Baltimore címmel, amely az Outerverse nevű horror univerzum része. A beszámolók szerint Golden a 2019-es reboot alkalmával némileg belenyúlhatott a forgatókönyvbe, de most nem tudni a két írónak lesz-e lehetősége bármibe is beleszólnia.

A források szerint az új filmadaptációnak a jelenlegi munkacíme Hellboy: The Crooked Man, de hogy így kerül-e majd a mozikba, az egyelőre szintén nem tisztázott. A Hellboy: The Crooked Man egy 3 kiadásból álló minisorozat, amely 2011 áprilisában debütált. A minisorozat 1956-ba repíti vissza az olvasót és valahol a Nyugat-Virginiai hegyek között játszódik, ahol Hellboy találkozik Tommal, hogy szembe szálljanak egy démonnak és kiderítsék, meg lehet-e menteni Tom lelkét. Sajnos azonban jelenleg még nem lehet megmondani, hogy valóban adaptálják-e ezt a történetet.

A forgatás a tervek szerint áprilisban kezdődik Bulgáriában, illetve mivel egy újabb rebootról van szó az is bizonyossá vált, hogy sem Ron Perlman, sem David Harbour nem tér vissza az új filmben. Egyébként nincs magasan a léc, tehát az új filmhez sem kéne sok, hogy sikeressé válljon, hiszen a legutóbbi alkotás kritikailag és pénzügyileg is kudarcot vallott, miután az 50 millióból készült film csak 55 millió dollárt hozott a konyhára világszerte.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!