Köszi Riot! Olcsóbbak lesznek a LoL-hősök, itt vannak a részletek

Köszi Riot! Olcsóbbak lesznek a LoL-hősök, itt vannak a részletek

Segítene a Riot Games azoknak, akiknek még nem teljes a gyűjteményük.

A legújabb fejlesztői blogbejegyzésben a Riot Games több munkatársa részletesen elmagyarázta, hogyan változik a 13.5-ös LoL-frissítéstől a hősök ára. Az olcsóbb karakterek kifejezetten azoknak segítenek majd, akik teljesen új játékosok, vagy olyan visszatérők, akik jelentősebb ideig nem játszottak a League of Legendsszel. Van azonban egy alternatív út is, amely azonnal feloldja az összes bajnokot. Ez a Microsoft Game Pass előfizetéses szolgáltatás, amelybe nemrég bekerült az összes riotos videójáték, így mindenki kedvenc MOBA-ja is.

Milyen árkategóriába sorolják majd hamarosan a LoL hőseit?

  1. kategória - 450 kék esszencia / 260 RP: Ide kerülnek a kezdőbarát karakterek, amelyekkel gyorsan lehet kisebb-nagyobb sikereket elérni. (Pl.: Malphite, Miss Fortune és Master Yi)
  2. kategória - 1350 kék esszencia / 585 RP: Nehezebben kezelhetőek, de annyira nem összetettek, hogy egy átlagos játékosnak gondot okozzon kihozni belőlük a maximumot. (Pl.: Yasuo, Lucian, Sett)
  3. kategória - 3150 kék esszencia / 790 RP: Összetettebb játékmechanikai elemekkel rendelkező bajnokok, akikkel sokat kell gyakorolni, hogy tényleg hatékonyan menjen a győzelmek farmolása. (Pl.: LeBlanc, Yorick, Shaco)
  4. kategória - 4444 kék esszencia / 880 RP: Tippeljétek meg, hogy melyik hős kerül majd ide! (Kis segítség: szereti a 4-es számot)
  5. kategória - 4800 kék esszencia / 880 RP: Az összes elérhető hős legnagyobb hányada ebbe a fiókba kerül majd.
  6. kategória - 6300 kék esszencia / 975 RP: Az elmúlt két szezonban megjelent karakterek kerülnek ide, vagyis a 11. és 12. szezonban debütáltak. (Pl.: Nilah, Renata Glasc, Zeri)
  7. kategória - 7800 kék esszencia / 975 RP: Minden új karaktert a megjelenés utáni első hétben ennyi "pénzért" lehet majd megvásárolni.

Ha szeretnétek megvásárolni az összes hőst, akkor az átdolgozott árazásnak köszönhetően 140 606 kék esszenciát / 14 905 RP-t spórolhattok. Szerencsére nem kell majd egyesével hozzáadni a kollekcióhoz a darabkákat, készül a Riot speciális hőscsomagokkal, amely még költséghatékonyabb formában szolgálja majd ki az idézőket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan az összes LoL-hős?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.