LoL: Világrekord az Ordító szakadékban!

LoL: Világrekord az Ordító szakadékban!

Eszméletlen eredményt ért el egy játékos ARAM-on, majdnem 200 meccsen keresztül tudott veretlen maradni!

Eszméletlen rekordot döntött meg egy játékos az Ordító Szakadékban! The Chode, egy EU West szerveren játszó Diamond 2-es játékos 193 ARAM mérkőzésen keresztül maradt veretlen, ezzel pedig megdöntötte az egy személy által sorozatban megnyert mérkőzések világrekordját.

Az eredményre The Chode egyik barátja hívta fel a figyelmet a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon: BirdbrainedGoon a héten tett közzé egy bejegyzést, amiben beszámolt arról, hogy 193 mérkőzésig tartott, amíg legyőzőre talált az egyébként tavaly Masterben végző játékos – azonban ezt nem egyedül érte el, hanem mindig többedmagával vágott neki az ARAM queue-nak, olyan játékosokkal, akik komolyan veszik az Ordító szakadék világát. Bizonyítékként mellékelte The Chode OP.gg profilját, ahol tényleg játszik, hogy 95%-os ARAM győzelmi aránnyal rendelkezik, valamint le is lehet számolni a nyert meccseit, ha valaki még így sem hinné el a rekordot.

Míg a közösség egyik fele áhítattal tekint a diamondos játékosra, a másik felét vagy hidegen hagyja, vagy egyenesen károsnak nevezi The Chode és társai magatartását. Egyrészt a rekordot úgy érték el, hogy a kedvezőtlen csapatkompozícióknál egyszerűen dodge-olták a lobbyt, másrészt pedig alacsony MMR-es felhasználókkal vágtak neki a majdnem 200 győzelem megszerzésének. ARAM-on amúgy is rengeteget számít az, hogy randomokkal vagy premade-ekkel játszunk, ráadásul The Chode-ék rájöttek arra, hogy mi a legjobb kompozíció: 1-3 tank, 1-2 mágus és 1-2 lövész, attól függően, hogy mit dob a gép. A rengeteg dodge rányomja a bélyegét erre a páratlan sikerélményre, így nem lehet felhőtlen az idézők öröme.

Ettől függetlenül 193 győzelem az 193 győzelem, ami a League of Legends tekintetében csillagászati sorozatnak számít. Bár a Guinness Rekordok könyvébe nem kerülnek be The Chode-ék, talán a G2 Esports egyszer válaszol nekik a megkeresésre, hogy egy ARAM meccsen döntsék el, ki a jobb!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.