Úgy tűnik nem a harmadik lesz a The Mandalorian utolsó évada!

Úgy tűnik nem a harmadik lesz a The Mandalorian utolsó évada!

Alig egy hét múlva kezdődik a harmadik évad, de Jon Favreaunak már a következő szezonról mesélt.

A Mandalóri az egyik legjobb dolog, ami történhetett a Star Wars rajongókkal, hiszen az utóbbi évek egyik legjobb alkotása ebből az univerzumból. Lassan pedig a várakozásnak is vége és ismét a képernyők előtt lehet izgulni a Pedro Pascal által megformált Mandalóriért. Március elsején indul a széria harmadik szezonja, azonban egy interjúból már az is kiderült, hogy John Favreau nem tud a hátsóján ülni, hiszen elmondása szerint már készen van a negyedik évad forgatókönyvével is.

Favreau és Dave Filoni projektje 2019 novemberében debütált a Disney+ streaming oldalán és azóta csak egyre népszerűbbé vált az évek során. A páros egyébként továbbra is utalgat egy esetleges „crossover” eseményre, de egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el ezzel kapcsolatban. Ha minden igaz, akkor a következő két szezonban derül ki, hogy mindez hová tart és miként valósulhat meg. Azt viszont Favreau őszintén elmondta, hogy a negyedik szezon forgatókönyvével már készen van és ennek a nagy részét a harmadik évad utómunkálatai során hozta össze.

„4. évad? Igen, már megírtam. Tudnunk kellett, hogy miként fogjuk elmesélni a teljes történetet. Szóval Dave [Filoni] és én már feltérképeztük a dolgokat, aztán szép lassan megírtuk az egyes epizódokat. Szóval az utómunka alatt dolgoztam ezen, mert az egész sztorit egyetlen teljes történetnek kell éreznünk.”

A teljes történet esetében pedig olyan sorozatokra mutatott rá, mint az Ahsoka vagy a Skeleton Crew, mivel ezeket nem árt szem előtt tartani, amikor egy nagyobb Mando-verzumról mesélnek.

„Filoni készíti az Ahsoka-t, amiben segítek neki, de alapvetően ő az írója és a showrunnere is. És, mivel ezek mind ugyanabban az időszakban játszódnak, fontos, hogy megértsük, mi történik a többi sorozatban (Ashoka vagy akár a Skeleton Crew). Szóval, sokkal több dolgot kell szem előtt tartanunk, és ezek között vannak olyanok is, amiket a A Mandalóri előző évadaiban építettünk fel.”

Ez összhangban van a közelmúltban megjelent hírekkel, miszerint a 4. évad forgatása októberben kezdődik. Ennek alapján úgy tűnik, hogy A Mandalóri negyedik szezonját 2024 év vége felé láthatjuk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: hollywoodreporter.com

Kövess Minket!