Mégsem volt igaza a Riotnak, újra vár a havi ingyenes skin és RP

Mégsem volt igaza a Riotnak, újra vár a havi ingyenes skin és RP

Ez egy nagyon kellemetlen hír azoknak, akik így gyarapították a gyűjteményüket.

Frissítés

Maga Riot Meddler nyilatkozta azt, hogy csak 2022-re volt megállapodás a LoL kiadója és az Amazon között, a vészharangok megkongatása feleslegesnek bizonyult. A januári kapszula bár kimaradt az előfizetők számára, februárban újra itt van a Prime Gaming remek akciója, amelynek köszönhetően néhány kattintással lehet a tiéd egy rakat extra tartalom a League of Legendshez, valamint az összes többi riotos videójátékhoz (VALORANT, Wild Rift, Legends of Runeterra).

A Prime Gaming LoL-kapszulát itt találod!

A League of Legends elképesztő mennyiségű kozmetikai tartalommal rendelkezilk. Az alapból ingyenes videójátékra milliókat költhetsz, hogy kedvenc karaktereidet a lehető legpompázatosabb kinézetekkel ruházd fel. Ezeknek a skineknek, chromáknak, wardkinézeteknek és hangulatjeleknek a többségét RP-ből vásárolhatod meg. Itt került a képbe egy olyan alternatív út, amely meggyorsította a gyűjtemény gyarapodását. Az Amazon Prime Gaming kollaboráció segítségével, valamint az ingyenes próbaidőszak kihasználásával, rengeteg extrát húzhattál be az elmúlt két évben a LoL-hoz, a VALORANThoz, a Wild Rifthez és a Legends of Runeterrához. Úgy tűnik, hogy ez az együttműködés lezárul február 16-án, nem lesz többet RP-t, skint és boostert tartalmazó kapszula, amit az előfizetéssel szerezhettél meg.

Ennyi volt, itt a vége, free lootokért fizetni kéne

Matty Love Gaming YouTube csatornájáról származik az az információ, ami elég lesújtó a teljes LoL-os közösség számára. Az amazonos alkalmazott szerint a Riot Games és az Amazon megállapodása 2022 decemberéig szólt, ezt tolták ki 2023. február 16-áig, hogy mindenki lecsaphasson még az utolsó ajánlatra. Hogy pontosan miért szűnik meg ez a remek szolgáltatás, arról csak találgatni lehet, mivel a kiadó nem adott ki közleményt az ügyben. Egyesek szerint a Microsoft Xbox (PC) Game Pass az oka, amely néhány hónapja beemelte kínálatába az összes riotos videójátékot

A fenti kérdéskörben nyilatkozó amazonos munkatárs szerint a Riot és az Amazon azon munkálkodik a háttérben, hogy az együttműködés egy új formában, új keretek között folytatódhasson a jövőben. Konkrét részleteket nem osztott meg erről, de ígéretesnek hangzik az a kijelentése, hogy „még több tartalom várható”.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van élő Prime Gaming előfizetésed?