Elképesztő korhatár-besorolást kapott a Sikoly 6!

Elképesztő korhatár-besorolást kapott a Sikoly 6!

Nem csak az eddigi részekhez képest lesz erőszakosabb a hatodik felvonás, de elvileg az utóbbi idők horrorfilmjei is elbújhatnak mellette.

Egy dologban már most kitűnik a Sikoly hatodik része, ugyanis ennyire brutális filmet még nem készítettek a szériában. A Wes Craven által megálmodott és megrendezett 1996-os első epizód kapcsán talán kevesen gondolták, hogy 27 esztendővel később még mindig az egyik legjobban várt horror alkotás lesz. A népszerűsége azonban továbbra is töretlen a franchise-nak, így nem volt csoda tehát, hogy újabb alkotásokkal gazdagodunk majd az évek során.

Immáron hatodik alkalommal csap le áldozataira Szellempofa és meglepetésre minden eddigi alteregója csak távolról köszönhet neki, hiszen nem akármilyen vérfürdőt rendez majd az új filmben. Ez pedig olyannyira erősre sikeredett, hogy a korhatár-besorolásnál a 18-as karikát már nem találta elegendőnek a bizottság, ezért itthon a film megkapta az X plecsnit. Ez azt jelenti, hogy kizárólag felnőtt nézők számára ajánlott a megtekintése – a csavar ebben, hogy ennek ellenére kiskorúval együtt is meg lehet nézni – és a mozikban is csak este 10 és reggel 5 óra között szabad levetíteni. Legalábbis Magyarországon így látták jónak, miközben a világ többi részén bőven 18 évnél fiatalabbak is beülhetnek rá. Kanadában például akár már 16 év alattiak is jegyet válthatnak rá szülői kíséret mellett.

A Sikoly 6. része május 9-én érkezik a hazai mozikba, aminek a forgatókönyvét James Vanderbilt és Guy Busick írta, miközben minden előzőleg látott főbb szereplő visszatér az újak mellett a következő kalandra. A potenciális áldozatok között lesz Courteney Cox, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Hayden Panettiere, Mason Gooding is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!