LoL: 7+1 új skint mutatott be a Riot, egy teljesen új tematika érkezik

LoL: 7+1 új skint mutatott be a Riot, egy teljesen új tematika érkezik

Látványosak és különlegesek, új skincsalád mutatkozott be.

Ismét egy olyan bejelentéssel állt elő a Riot Games, amely kapcsán már lehet hallani a pénztárgép szűnni nem akaró csengését. Bizony, itt van 7+1 új hőskinézet, amely a 13.5-ös frissítés élesedése utáni napon már megvásárolható lesz a kliensben. Ez a teljesen új skincsalád a gótikus stílust gondolja tovább oly módon, hogy a játékos kicsit úgy érezheti, karaktere épp csak most lépett ki egy templomból. Törött rózsaüvegek, angyali kórus, isteni beavatkozás, a jó és a rossz véget nem érő harca. Ezekkel a kifejezésekkel lehetne jellemezni a Broken Covenent skineket, amelyről már készült egy kedvcsináló videó, amely bemutatja részletesen az új animációkat és grafikai megoldásokat.

Riven, Nocturne, Vladimir, Xayah, Rakan, Cho'Gath és Miss Fortune kap biztosan legalább 1350 RP-s, azaz epikus Broken Covenant kinézetet, de lapul a csomagban egy igazán különleges Tekintély kiadás is. Ennek az a Miss Fortune örülhet, amely egyébként már rendelkezik egy Bewitching Prestige Editionnel. A Riotot erősítő marketingcsapat bizonyára nem véletlen hozta meg azt a döntést, hogy egy olyan karakternek készítenek limitált és RP-ből közvetlenül nem megvásárolható "gúnyát", aki egyébként annyira nem is olyan rég kapott már egy ilyet. 

Egyelőre azt még nem tudni, hogy egy új esemény is érkezik-e majd a Broken Covenant család bemutatkozásával együtt, vagy egyszerűen csak a játékon belüli boltba bekerülnek ezek az eddig még sosem látott kozmetikai tartalmak.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaid! További részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik új Broken Covenant skin tetszik a legjobban?