Boldog 14. születésnapot az első LoL-hősöknek!

Boldog 14. születésnapot az első LoL-hősöknek!

Vannak olyan jelenlegi játékosok, akik még nem is éltek, amikor már lehetett pörgetni a League of Legendset.

Tegnap ünnepelte 14. születésnapját az a 17 hős, amely először csapott össze az Idézők szurdokában. A Riot Games hivatalosan 2009. október 7-én dobta piacra a free-to-play modellre épülő MOBA-t, amely néhány év alatt a világ legnépszerűbb e-sport játékává nőtte ki magát. A League of Legends azonban már jóval korábban létezett, de csak néhány kiváltságos gamer kóstolhatott bele a béta időszakában a nagybetűs élménybe. Az egész történet Runeterrának a kicsit több mint egy tucat bajnokával indul, amelyek 2009. február 21-én "berúgták az ajtót".

Az elit alakulat

Az első legénységnek tagjai olyan bajnokok voltak, akik közül azóta is többen a meta szerves részét képezik. Ott van például Sivir, aki az egyik legjobban scale-elő lövészként bukkan fel egyre gyakrabban az alsó ösvényen. A profi metában nem, de Solo Queue-ban hatalmasat megy Morgana, aki testvérével együtt debütált 14 évvel ezelőtt. A régi motorosok boldogan gondolhatnak vissza azokra az időkre, amikor még az AP Master Yi és AP Sion nem számított trollkodásnak, sőt a középső ösvény legjobb választásai közé tartoztak. Lehetne még folytatni a visszaemlékezést, de inkább nézzétek meg ezt a videót, amely betekintést enged abba, hogy milyen volt a LoL a hőskorban.

 Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

Az alábbi galériában megtekintheted az első 17 hős eredeti splash artját!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.