LoL: Visszatér az Evil Geniuses sztárja!

LoL: Visszatér az Evil Geniuses sztárja!

A 19 éves sztárlövész majdnem fél évet töltött a kispadon.

Jó híreket osztott meg az Evil Geniuses tavalyi sztárlövésze, Kyle "Danny" Sakamaki: visszatér az Evil Geniusesbe, azonban a csapat helyett az Evil Geniuses Creator Collective-be, mint streamer!

Danny gyakorlatilag az egész karrierjét az Evil Geniusesnél töltötte valamilyen formában: 2020 augusztusától decemberéig a Zenith Esportsban játszott, ezután viszont csatlakozott az Evil Geniuses Prodigies ötöséhez, akikkel több kisebb bajnokságot nyertek 2021 telén, tavasszal pedig a legjobb hat között zárták az LCS Proving Grounds bajnokságot. Dannyt ezután léptették elő az Evil Geniuses főcsapatába, ahol több, mint egy évet töltött. A 2022-es Lock Int második, az alapszakaszt pedig negyedik helyen zárták, majd Danny Jinx játékának köszönhetően csodával határos módon megnyerték a rájátszást, amelynek döntőjében 3-0-ra verték a 100 Thieves csapatát.

A 2022-es Mid-Season Invitational során szintén a legjobb négy közé jutottak, majd végighasítottak a nyári alapszakaszon, viszont a rájátszásban már "csak" bronzérmet szereztek. Bár ezzel az EG kijutott a tavalyi Worldsre, Danny sosem játszott a világbajnokság színpadán, ugyanis mentális problémákra hivatkozva kispadra ült. A helyét Muhammed "Kaori" Hassan Sentürk vette át a Worldsön, ahol a csoportkörben hasalt el a csapat, jelenleg pedig Victor "FBI" Huang az EG lövésze.

Danny azonban sosem hagyta el a csapatot, most pedig azt is elárulta, hogy nem az EG helyezett rá túl sok nyomást, egyszerűen nem bírta azt a mentális terhet, ami a profi e-sporttal járt. Ettől függetlenül nagyon szereti a közösséget, és szeretne egyedi bebocsátást nyújtani az e-sportolók életébe, ehhez pedig az EG tartalomgyártó programja tökéletes körülményeket biztosít. A Twitteren egykori csapattársai és az LCS, valamint a LoL közösség tagjai – hozzánk hasonlóan nagyon örültek Danny visszatérésének, akinek már alig várjuk a streamjeit!

Valamint azt is alig várjuk, hogy részt vegyetek az Esport1 ClipRace-en, ahol a legjobb klip beküldője egy Call of Duty: Modern Warfare 2-vel lesz gazdagabb!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te fogod nézni Danny streamjeit?