LEC: Íme a Fnatic új edzője!

LEC: Íme a Fnatic új edzője!

A Fnatic nem habozott, már meg is találták az új edzőt a tavaszi szezonra!

Múlt héten kaptunk híreket arról, hogy a Fnatic a katasztrofális téli idény után meneszti Rúben "Rhuckz" Barbosát és Martin "Wunder" Nordahl Hansent, valamint a csapat edzőjét, Goncalo "Crusher" Pinto Brandaot. Bár már akkor voltak találgatások, hogy Wunder helyére Óscar "Oscarinin" Munoz Jiménez érkezhet, Rhuckzt pedig Henk "Advienne" Reijenga váltja, az edzői poszt üresen maradt – idáig.

Tegnap a híres/hírhedt szivárogtató, LEC Wooloo, avagy Brieuc Seeger tette közzé azt a leaket, hogy a Fnatic megállapodásra jutott Tomáš "Nightshare" Kněžínekkel, hogy töltse be a Crusher után maradt űrt. A cseh coach eddig az észak-amerikai Immortals munkáját segítette, előtte pedig a cseh eSubával dolgozott a Hitpoint Masters ERL-bajnokságban.

Bár Nightshare már több, mint 5 éve edző, kevés nagy eredményt ért még el. A Hitpoint Masterst többször megnyerte az eSubával, a kilencedik, a tizedik, a tizenkettedik és a tizenharmadik szezonban is első helyen zárt csapatával, majd 2020-ban bejuttatta őket az akkor még EU Masters, jelenlegi nevén EMEA Masters főeseménybe. Két év szünet után visszatért, mint az Immortals Academy edzője, akikkel 2022-ben ötödik helyen zárt az NA Academy tavaszi alapszakaszán, majd negyedikek lettek a rájátszásként szolgáló Proving Groundson. Eközben viszont a főcsapatnál is besegített, nyárra pedig vezetőedzővé vált, azonban az Immortals egy kilencedik és egy tizedik helyet hozott össze 2022-ben, így Nightshare még nem tudott bizonyítani a nagyok között.

Bár a cseh edző nem tűnik nagy előrelépésnek papíron, a Fnatic kilencedik helyen zárt a téli alapszakaszban egy olyan felállással, amellyel gyakorlatilag lehetetlen volt kiesni a csoportkörök előtt. Nightshare-nek egy földön fekvő csapatot kell összekaparnia, viszont innen már nincs más út, csak a felfelé vezető.

Ha pedig ti szeretnétek minél magasabbra kapaszkodni az MWII ranglétrán, akkor vegyetek részt az Esport1 ClipRace-ben, és nyerjetek Call of Duty: Modern Warfare 2-t!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerintetek hányadik lesz a Fnatic a tavaszi alapszakaszban?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.