Animációs sorozattal támad Elvis a Netflixen

Animációs sorozattal támad Elvis a Netflixen

A széria karaktereit pedig fantasztikus színészek keltik életre.

Ugyan 1977. augusztus 16-án eltávozott az élők sorából a Rock 'n' Roll királya, hangja, karizmája és munkássága egyértelműen halhatatlanná tett. A Netflixnek hála pedig kiderült, hogy nem csak zeneileg volt kivételes tehetség, hiszen az Elvis, a titkos ügynök animációs sorozat egy teljesen másik oldaláról mutatja be őt. A szériát a Sony Pictures Animation jegyzi – amely egyébként a stúdió első felnőtt animációs projektje is egyben –, miközben a produceri feladatokat Elvis egykori kedvese, Priscilla Presley, valamint John Eddie látta el. Magát a királyt Matthew McConaughey kelti újra életre a hangjával, de rajta kívül is parádés is a szinkron szereposztás: Kaitlin Olson (CeCe Ryder), Johnny Knoxville (Bobby Ray), Niecy Nash (Bertie), Tom Kenny (Scatter), és Don Cheadle (The Commander).

Jött a sorozathoz egy új trailer is, és a karaktereken, illetve az akcióval túlfűtött jeleneteken kívül az is kiderült, hogy március 17-én, pénteken debütál a streamingszolgáltatás kínálatában. Első körben tíz epizódon keresztül lehet majd élvezni a király új kalandjait:

„Elvis Presley lecseréli az overallját egy jetpackre, amikor titokban bekerül egy titkos kormányzati kémprogramba, hogy felvegye a harcot a sötét erők ellen, amelyek az általa oly szeretett hazáját fenyegetik – mindezt úgy, hogy közben a Rock And Roll Királyaként is helytáll nap, mint nap.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!