Befutott a tiniknek szóló Tini Nidzsa Teknőcök animációs film első előzetese

Befutott a tiniknek szóló Tini Nidzsa Teknőcök animációs film első előzetese

Az első kedvcsináló után nem gondoltam volna, hogy visszasírom a Michael Bay féle mozifilmeket.

Néhány hónappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy újabb nagyszabású projekt berkein belül szeretnék ismét megmutatni a rajongóknak a Tini Nindzsa Teknőcöket. A produkció első számú embere Seth Rogen lett, így méltán jöhettek izgalomba a fanok, mivel neki azért köszönhetünk néhány igényesebb és szórakoztatóbb darabot ebből a műfajból. Gondoljunk csak a Legyőzhetetlen sorozatra vagy a Virsliparti (nem félreérteni, ez egy virslikről szóló mese... na jó, így sem jobb a helyzet – a szerk.) című animációs filmre 2016-ból, de előtte a Három király tesónál is ő látta el a produceri feladatokat.

Most viszont megkapta azt a lehetőséget, hogy a Tini Nindzsa Teknőcökből alkosson valamit. Sokan a 90-es évek, mások a 2003-as rajzfilmjére esküsznek, illetve magát a képregényt is előszeretettel olvassák a rajongók, aztán jöttek a modern feldolgozások, melyek már hagytak némi kívánnivalót maguk után. Talán a TMNT mélypontja az volt, mikor Michael Bay nyúlt a témához, hiszen a két mozifilm kapcsán sikerült alul múlnia az amúgy sem magas elvárásokat. 2023-ban aztán újra előmerészkedhetnek a teknőcök a csatorna mélyéről, és mielőtt még megcsillanhatna az ember szeme, belefut az alábbi trailerbe – a videón jelen pillanatban 2,6 milliós megtekintés után 67 ezer like és 32 ezer dislike van, talán nem véletlenül:

Biztosan lesz olyan, akinek ez az irány tetszeni fog, a dizájn alapján leginkább a Spiderverse-re hajaz a produkció, de alapvetően ez nem a hardcore rajongóknak szól érzésem szerint, hanem valóban a tiniket célozza meg. A teknőcök (zárójelben a szinkronhangjukat tüntettem fel) – Leonardo (Nicolas Cantu), Donatello (Micah Abbey), Raffaello (Brady Noon ) és Michelangelo (Shamon Brown Jr.) – ebben a történetben még tényleg szinte gyerekek, és nagy izgatottsággal igyekeznek felfedezni a körülöttük lévő világot, ezért senki ne lepődjön meg a rengeteg színvonalas poénon. Rajtuk kívül egyébként gyakorlatilag minden fontosabb karakter helyet kapott az egész estés animációs filmben, így találkozunk majd Szecska mesterrel (Jackie Chan), April O'Neillel (Ayo Edebiri), és valószínűleg Zúzóval (Shredder) is, illetve a két agyament csatlósával – Rocksteady (John Cena) és Bebop (Seth Rogen) –, valamint feltűnik majd az őrült tudós, Baxter Stockman (Giancarlo Esposito) is. Egy érdekességet az élesszeműeknek egyébként elég hamar kiszúrtak, ugyanis az imdb leírása szerint Rose Byrne színésznő adja majd Leatherhead hangját, ezért könnyen elképzelhető, hogy először jelenik meg a történetben Leatherhead női alteregója.

A Jeff Rowe és Kyler Spears által rendezett Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz hazánkban augusztus 10-én debütál a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!