LoL: Nincs több kérdés, mindent elárult a Riot Milióról

LoL: Nincs több kérdés, mindent elárult a Riot Milióról

Megjelenési dátum és hivatalos magyar leírás is érkezett a League of Legends legújabb support hőséhez.

Innentől már nincs más hátra, mint kivárni azt az időpontot, amikor végre játszani lehet majd éles körülmények között a LoL 163. hősével. Milio megkapta a képességeinek hivatalos magyar leírását, valamint a Riot Games elárulta, hogy pontosan melyik frissítés emeli majd be az ixtali támogatót a szerverekre. Merüljetek el az enchanter supportok legújabb képviselőinek képességeiben, avagy ezt tudja majd az új hős.

Milio képességei magyarul

Egyelőre a pontos értékekre még várni kell, amit bekerül a hős a PBE-re (LoL hivatalos teszt szervere), onnantól lehet következtetni a valódi erejére.

Passzív - Feltüzelt

Milio képességei érintésre felerősítik a szövetségeseket, akiknek következő varázslata vagy támadása további sebzést okoz, és megégeti a célpontot.

Q - Ultramega tűzrúgás

Elrúghatsz egy labdát, amely hátralök egy ellenfelet. A találat után a labda a célpont mögé pattan, földet érve megsebezve és lelassítva a közeli ellenfeleket.

W - Békés tábortűz

Erősítő zónát hozhatsz létre, amely gyógyítja a szövetségeseket, és megnöveli a támadási hatótávjukat. A zóna követni kezdi az elsütés pontjához legközelebbi szövetségest. (A támadási hatótáv 10-20%-kal növekedik, ezt a Riot erősítette meg.)

E - Meleg ölelés

Milio pajzsot von egy szövetséges köré, ideiglenesen megnövelve a célpont mozgási sebességét.

R - Éltető tűz

Milio szabadjára engedi az enyhet adó lángokat, amivel gyógyítja a hatótávolságon belüli szövetségeseket, és eltávolít róluk minden tömegirányító hatást. (A Riot kitért arra, hogy ha Milio CC-hatás alatt van, akkor nem tudja elsütni ezt a képességet.)

A "glass cannon" enchanter érkezésére még néhány hetet várnotok kell. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor március 23-án, a 13.6-os frissítés élesedésének másnapján kerül be az összes szerverre Milio.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted OP lesz az új hős?