Látványos szinkronos előzetesen a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

Látványos szinkronos előzetesen a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

„Ilyet még sosem látott egyikünk sem.”

Nem mondunk újat azzal, hogy általában a videójátékból készült filmek sok esetben félresikerülnek, és ha már ez a téma, akkor nincsenek jobb helyzetben a szerepjáték-adaptációk sem, hiszen az elmúlt évtizedekből nem sok értékelhető produkciót lehetne felsorolni. Azért, hogy jó példával is előálljunk, sokan dicsérik 2002-ből a The Gamers című alkotást. Most viszont ezen kívül újra reménykedhetnek a műfaj rajongói, hiszen tavasszal befut a mozikba a legendás címből készült Dungeons & Dragons: Betyárbecsület (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves).

A történet szerint egy jóképű tolvaj vezette különc kalandorokból verbuválódott bandája egy nagy volumenű tervet eszelnek ki, mert el akarnak csenni egy ereklyét. Természetesen ahogyan az lenni szokott, most is légy kerül a levesbe, és a dolog rosszul sül el. A csapat rossz emberekkel húz ujjat és innentől beindulnak az események. A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemét ülteti át a mozivászonra ezzel a fergeteges és akciódús kalandfilmmel.

Megjött hozzá a legújabb magyar nyelvű előzetes is, és a videóból kiderül, hogy Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head és Hugh Grant is részese lesz a kalandnak:

A Jonathan Goldstein és John Francis Daley által rendezett filmet hazánkban március 30-ától vetítik a mozik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!