A 65 Adam Driver karrierjének mélypontja, és a filmet lehet csak a Netflix mentheti majd meg?!

A 65 Adam Driver karrierjének mélypontja, és a filmet lehet csak a Netflix mentheti majd meg?!

Ennyire rossz értékeléseket még sohasem kapott, és most nem csak a kritikusok húzták le, hanem a nézők szerint is pocsék az új filmje.

A 65 című produkció úgy tűnik, hogy a főszereplő, Adam Driver karrierjének mélypontját jelenti. Az ezen a hétvégén mozikba kerülő filmet a tengerentúlon már levetítették a sajtónak, de pénteken már a rajongók is beülhettek rá. Nem ez volt életük legjobb programja, az egyszer biztos.

A történetről annyit, hogy a film középpontjában Driver karaktere, egy Mills nevű katona áll, aki űrhajójával lezuhan egy bolygón, amelyről kiderül, hogy nem más, mint a 65 millió évvel ezelőtti Föld. Időközben találkozik egy másik, nagyon fiatal túlélővel, Koával (Ariana Greenblatt), így együtt küzdenek ezt követően az életben maradásért. A világot ugyanis ekkor még a dinoszauruszok és más őskori lények uralják, és bizony a nagytermetű csúcsragadozók táplálékként tekintenek az emberre – milyen eredeti igaz? A film producere egyébként Sam Raimi volt, a rendezésért pedig Scott Beck és Bryan Woods felelt. Továbbá a két főszereplőn kívül feltűnik még Chloe Coleman és Connor Taylor is.

És hogy mennyire pocsék a 65? Rotten Tomatoes-on 35 kritikát követően 29%-on áll jelenleg a film, de az 50-nél több leadott nézői review sem fest a filmről jobb képet, hiszen 57%-os egyelőre ez a mutató. Bár ez még változhat a következő napokban, de Adam Driver önéletrajzában nem mutat majd jól sehogy sem. A második legrosszabb filmje (This Is Where I Leave You) is legalább 44%-ot kapott a kritikusoktól, emellett a Star Wars: The Rise of Skywalker és The Dead Don't Die „rohadt” még meg, a többi filmje mind 60% felett teljesített. Úgy tűnik ezúttal nagyon mellé nyúlt a 40 esztendős amerikai színész.

Eredetileg egyébként ez a sci-fi alkotás 2022. áprilisára volt betervezve. Ezt majdnem egy évvel, végül 2023. márciusára halasztották. Ennek következtében a 65-nek most komoly konkurenciája is akadt, hiszen a Sikoly VI-ot is most játszák a mozikban, ráadásul a „kreatív koncepciója” ellenére nem biztos, hogy meghozza a Sony által elvárt kasszasikert. A túlzottan negatív értékelések és a valószínűleg pénzügyi bukás azt jelenti, hogy a 65 jóval előbb átkerülhet majd egy streamingszolgáltatóhoz, mint az tervezték. Ez feltételezhetően a Netflix lesz, mivel a platform megállapodást kötött korábban a Sonyval. A Bullet Train négy hónap, míg a Morbius öt hónap után vált elérhetővé a kínálatukban. A 65 vélhetően négy hónappal – de az is lehet, hogy jóval előbb – a mozibemutatóját követően kerül fel a streamingplatformra. Talán ez majd javíthat a film megítélésén és sikerességén, de ezt csak az idő tudja majd megmondani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!