Egy esetben térne csak vissza Andy Serkis az új Gyűrűk Ura-filmekhez

Egy esetben térne csak vissza Andy Serkis az új Gyűrűk Ura-filmekhez

Serkis alakította – többek között motion capture segítségével – Peter Jackson trilógiájában Gollamot és az új filmek miatt szívesen is visszatérne, de van egy feltétele.

Elkészítette az Amazon a világ eddigi legdrágább sorozatát, A Hatalom Gyűrűit, de közel sem aratott vele sikert, és akkor még lehet finoman fogalmaztunk. Mindenesetre Hollywood úgy tűnik nem tud a hátsóján ülni és ismét szeretné nagyvászonra vinni Tolkien univerzumát. Elvileg tehát tényleg kapunk új Gyűrűk Ura filmeket, ennek apropóján pedig felmerültek az előző trilógiában szerepet kapó színészek nevei is. Köztük Andy Serkis volt az egyik első, aki jelezte, hogy örömmel szerepelne az új alkotásokban is, azonban van egy feltétele.

A Post-Credit Podcastban beszélt Serkis arról, hogy azonnal igent mondana a felkérésre, ha lehetősége lenne rá, de csakis abban az esetben, ha az eredeti trilógia kulcsemberei, Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens is visszatérne. Elmondása szerint ők hárman egyfajta második családot jelentenek számára.

„Ők a legjobb és leghihetetlenebb emberek, akikkel valaha is együtt dolgozhattam. Úgy gondolom, hogy nagyon sok másik potenciális Középfölde-projekt is létrejöhet, de ha ők készítenének egy újabbat, akkor természetesen ugranék a lehetőségre, hogy újraéleszthessük ezt a kapcsolatot... Középfölde sosem hagyott el engem.” - mondta Serkis.

Jacksont, Walsh-t és Boyens-t nem is olyan régen egyébként már tájékoztatták az új Gyűrűk Ura-projektekről, de azt még nem tudni, hogy valóban részt vesznek-e az új produkciókban. Mindenesetre ez egy kulcsfontosságú hír, mert a trió nem vett részt az Amazon féle A Hatalom gyűrűi sorozatban, egy jelentés szerint viszont a stúdió erőfeszítéseket tesz Jacksonék visszahódítására az új filmekhez.

A WB Discovery nemrég jelentette be, hogy további Gyűrűk Ura-filmek elkészítését tervezi, de még nagyon az elején járnak a projektnek, többek között még nincs megírva a forgatókönyv sem. Továbbá várható még egy új animációs film, A Gyűrűk Ura: A Rohirrimok háborúja is, amely 2024-ben kerül a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!