LEC: Pentakill és egy hatalmas meglepetés már rögtön a nyitónap

LEC: Pentakill és egy hatalmas meglepetés már rögtön a nyitónap

Ott folytatta a címvédő, ahol a téli döntőben abbahagyta.

Hatalmas várakozás övezte az LEC 2023 Spring Split első mérkőzésnapját, ugyanis négy csapatban történt csere a kezdőötösben. Rögtön az első Bo1-ben az EXCEL és a Fnatic csapott össze, ahol három olyan idéző bukkant fel a Szurdokban, akikkel nem találkozhattatok még idén az EMEA-régió topligájában. A show-t azonban nem ez a "rangadó" lopta el, hanem a negyedik és az ötödik meccs, ugyanis először az Astralis nagy meglepetésre lenyomta a KOI-t, majd jött Hans Sama, aki egy pentakillel tette le a névjegyét (ismét) rögtön a tavaszi szezon elején. Ma folytatódnak a küzdelmek a berlini stúdióban, irány 17:30-tól az esport2tv Twitch-csatornája, az Esport1.hu E1 Pontokért, az Esport1 YouTube, valamint a lolesports.com oldala, ahol a dropokat gyűjtheted.

Az új igazolások közül több remekül működött

Öt új játékos az ötven fős mezőnyben, de közülük nem mindenki örülhetett a nap végén.

  • A Team Vitality Upsettel szó szerint agyonverte a MAD Lionst. A Nisqy-Carzzy-Hylissang trió 0-17-1-es statisztikával végzett összességében
  • Az EXCEL nem kímélte Oscarinint, aki 0-4-0-val mutatkozott be az LEC-ben. LIMIT Annie-zett Advienne Heimerdingere ellen az alsó ösvényen, ami árulkodik arról, hogy a 13.4-es frissítés új karakterek felbukkanását teszi lehetővé
  • Az Astralis remekül játszott LIDER körül, a dán csapat könnyedén nyomta le a téli bronzérmest, a KOI-t

Hans Sama és a G2 egészen elképesztő formában játszott a Team Heretics ellen. Jankos bár agresszív korai szakasszal lepte meg a rajongókat, a spanyolok összességében nem tudták kezelni azt a Dravent, amelyet valamilyen titokzatos módon átengedtek a francia lövésznek. Ez egy gigantikus hiba volt, amelyből tanulhatnak a címvédő következő ellenfelei.

Mai menetrend

18:00 - BDS vs MAD

19:00 - XL vs VIT

20:00 - SK vs FNC

21:00 - AST vs G2

22:00 - KOI vs TH

A nap rangadója a negyedik meccs lehet, ugyanis mind az Astralis, mind a G2 Esports nagyon magabiztosan startolt a Spring Splitben. LIDERre és Hans Samára mindenképpen oda kell majd figyelni, na meg persze az Aurelion Solra, amelyet tegnap már láthattatok a Szurdokban rakoncátlankodni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted Perkz megint Aurelion Solt pickel?