LEC: Nem hiszed el, de igaz! Az Astralis jelenleg a legjobb csapat

LEC: Nem hiszed el, de igaz! Az Astralis jelenleg a legjobb csapat

Meglepetésekből nem volt hiány a tegnapi mérkőzésnap sem.

Továbbra is minden percet megér az, amit a magyar LEC-közvetítés előtt töltesz. Változatos metában láthatsz olyan hősöket felbukkanni, amelyekkel csak Solo Queue-ban (vagy egy T1 meccsen) találkozhatsz. Élvezheted azt, amikor az alacsonyabban rangsorolt együttesek pazar játékkal kényszerítik térdre a favoritokat. Szurkolhatsz a fiataloknak, hogy a veterán legendáknak ellássák a baját. Ennyi izgalom és fordulat egy átlagos Vad Angyal-epizódban sincs, pedig ott tényleg mindenki mindenkivel mindent is csinált. Az EMEA-régió legrangosabb sorozatában jelenleg az Astralis, az SK Gaming és a Team Vitality osztozkodik a tabella első helyén, de a tegnap mutatott játék alapján nem túlzás kijelenteni, hogy LIDERék vannak talán a legjobb formában. A mai Bo1-eket 17:30-tól az esport2tv Twitch-csatornája, az Esport1.hu E1 Pontokért, az Esport1 YouTube, valamint a lolesports.com oldala, ahol a dropokat gyűjtheted.

De mi történt tegnap?

A G2 Esports kikapott az Astralistól. Ez a meglepő győzelem repítette az élre a dánokat, ahol LIDER minden várakozást felülmúl. Dajor helyére érkezett a norvég veterán, aki előrántotta a hőstavacskájából azt az Ireliát, amellyel annyi sikert megélt már karrierje során. Erre a pickre lehet Capsék sem készültek fel, mivel nem igazán tudták megállítani az ioniai harcost. A Team Vitality szintén nem hibázott, Upset vezetésével eddig ujjgyakorlat szerűen döntögetik a Nexusokat. Az SK Gaming egy sokkal meggyőzőbb sikert könyvelhetett el a Fnatic ellen, mint a nyitónap. Hiába Rekkles és Humanoid, az egykori világbajnok árnyéka önmagának és akkor még finom kifejezést használtam az értékelhetetlen teljesítményükre.

Mai menetrend

18:00 - SK vs AST

19:00 - TH vs BDS

20:00 - MAD vs KOI

21:00 - G2 vs XL

22:00 - FNC vs VIT

Nagy rangadónak ígérkezik már rögtön az első Bo1, ugyanis valamelyik "kiscsapat" megtarthatja veretlenségét. A Fnatic vs Team Vitalityt sem érdemes kihagynod, ugyanis Rekkles és Upset először találkozik azóta, hogy csapat váltott a német lövész.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted az SK vagy az AST marad veretlen?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.