LoL: Megdőlt a

LoL: Megdőlt a "legnagyobb OTP világrekordja"

Vannak az OTP-k és van ez a vietnámi idéző.

A League of Legendsben semmi sem tiltja azt, hogy valaki csak és kizárólag egyetlen karaktert játsszon minden összecsapáson. Az OTP-k, azaz "one trick ponyk" olyan idézők, akik minden esetben ugyanazt a hőst és szerepkört választják ki, ha van erre lehetőségük. A magyar mezőnyben ott van Blackii, aki Katarinával tette már le rengetegszer a névjegyét, de meg kell említeni Túróstésztát és az ő Shacóját is. Az alábbiakban azonban egy sokkal durvább statisztikai mutatóval rendelkező játékost ismerhettek meg, aki világrekordot döntött. LeagueofLegends a vietnámi szerveren farmolja a győzelmeket jelenleg Platina 4 rangban, miközben az esetek 99%-ában magát az ördögöt, Teemót választja társául.

Egy Teemo mind felett

Képzeld el azt a helyzetet, hogy az ellenfél csapatában egyik pillanatban felbukkan egy fürge kis yordle cserkész, amivel a játékosnak több mint 20 millió mastery pontja van. Ezt élhetik át azok a játékosok, akik rangsorolt mérkőzéseket játszanak Gold teteje, Platina alja rangban. Az OTP-k királyának csak ebben a szezonban Solo Queue-ban már van 464 lejátszott mérkőzése, amelyből 436 alkalommal Teemo került a kezei közé. Nem kiemelkedőek a statjai, de a 4,4-3,4-5,7-es KDA összességében nem rossz mutató.

Ha szeretnéd megtekinteni, hogy a világban jelenleg kik azok a játékosok, akik a legtöbb mastery ponttal rendelkeznek egy-egy hősön, esetleg összesen, akkor erre van lehetőséged. Ezen az oldalon mindent lenyomozhatsz a rekorderekről, sőt akár azt is megnézheted, hogy a te hőseid hogyan teljesítenek jelenleg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te mastery lvl 7 vagy Teemóval?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.