LoL: Megszavazták a legutáltabb hőst! Meglepődtél?

LoL: Megszavazták a legutáltabb hőst! Meglepődtél?

Egyértelmű győzelmet aratott a nemrég reworkölt karakter.

Minden MOBA-nak vannak olyan hősei, amelyek bizonyos okok miatt ellenszenvet váltanak ki a játékosokból. Nem képez kivételt a League of Legends sem, amelyben jelenleg 162 karakter közül válogathatnak az idézők minden mérkőzésen, amely az Idézők szurdokában zajlik. Az alábbiakban megtaláljátok egy nem reprezentatív felmérés eredményét, avagy közel 14 000 szavazó alapján itt van az öt legutáltabb LoL-os bajnok.

5. Yone - 502 szavazat

A flexelhető harcos kifejezetten kellemetlen ellenfél, ugyanis a második befejezett tárgytól kezdődően ontja magából a sebzést. Mobilis, nagy bursttel rendelkezik, emellett megölni sem olyan egyszerű, mivel az Immortal Shieldbow-ból kapott pajzs és életlopás rengeteg ideig tartja életben. A profi metában jelenleg talán a legtöbbször előforduló középső ösvényes AD-s közelharci karakter.

4. Yasuo - 572 szavazat

Yone féltestvére ezúttal lemaradt a dobogóról, de a múltban már többször "bizonyította", hogy igenis megérdemelten kerül mindig ilyen "magasságokba". Yonéhoz hasonlóan a második tárgy jelenti nála a power spike-ot, de a játékmechanikája egy kicsit másképp működik. Ha Yasuo egyszer bemegy a harcba, akkor onnan jóval nehezebben tud kijutni, ez is az egyik oka, hogy a 0-10-es statisztikák néhány perc leforgása alatt kialakulhatnak.

3. Teemo - 808 szavazat

Az ördög maga, avagy a legfürgébb kiscserkész "csak" a bronzérmet akaszthatja a nyakába. A felső ösvényen mérgező nyilakat köpködő mágus sosem volt a metának a meghatározó alakja, Solo Queue-ban azonban sokan tartják remek Darius, Nasus és Garen ellenválasztásnak.

2. Shaco - 934 szavazat

Az elsők között csatlakozott a LoL-hoz Shaco, akinek eredettörténete a legrövidebb az összes hős közül. Senki sem tudja, hogy honnan érkezett, hogy pontosan mi is akar lenni a tőrdobáló bohóc, de kellőképp idegesítő az, hogy a láthatatlanságból szórja a sebzést. Ha nem lenne elég az eltűnés-felbukkanás kombó, akkor ott vannak még a Cimbik a dobozban, akik megfélemlítés alatt köpködik szét az ellent.

1. Yuumi - 1158 szavazat

Ki más ülhetne fel a trónra, mint a varázsmacskusz?! Néhány napja reworkölték Yuumit, aki azóta már kapott egy azonnali hotfixet, de a jövő heti, 13.6-os frissítésben további gyengítésekre számíthat. A játékosok nem véletlen adtak le ennyi voksot arra a karakterre, amelyik a mérkőzések túlnyomó többségében célozhatatlan. Ilyen képességgel egyetlen másik hős sem rendelkezik, ami kiemeli a cicát a népes mezőnyből.

Szerinted megérdemelten került fel ez az öt karakter az "utálós" lista első öt helyére?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te melyik LoL-hőst utálod a leginkább?