Agyad eldobod, ha megtudod mire készül az EA a FIFA FUT-tal

Agyad eldobod, ha megtudod mire készül az EA a FIFA FUT-tal

Nagy változásokra számíthatunk az EA Sports FC indulásakor.

Szivárogtatók azt állítják, hogy az EA Sports FC 24, az EA Sports futballszimulátorának következő (más nézőpontból első) epizódja egy női focistákkal kiegészített Ultimate Team módot is tartalmaz majd. Ezek a leakek azután érkeztek, hogy az EA a FIFA 23-hoz hozzáadta a National Women's Soccer League (NWSL) és az UEFA Women's Champions League (UWCL) versenysorozatokat.

Az EA sokat lépett előre a női játékosok integrálásával a FIFA 23-ban: a Chelsea sztárja, Samantha Kerr került a játék borítójára, és rengeteg olyan animációval egészítették ki a játékot, amelyek kifejezetten arra lettek szabva, hogy hitelesen ábrázolják a nő labdarúgást. Az NWSL-lel és az UWCL-lel kapcsolatos frissítés, amely 2023. március 15-én kerül be a játékba, csupán a legutóbbi lépés ebben a fejlődésben - és ha a szivárogtatóknak igazuk van, nem az utolsó.

A Women's Ultimate Team nem az első eset lenne, hogy az EA női játékosokkal bővítené egyik "fejőstehén" játékmódját: Az NHL 23-ban a Hockey Ultimate Teambe is bekerültek már női játékosok.

A női labdarúgók térnyerése egy izgalmas kérdés. Egyfelől egy ilyen játékmód tovább növelheti a sorozat népszerűségét és befogadó jellegét. Fontos, hogy ők is figyelmet kapjanak, de a beépítésüket is tudatosan kell végrehajtani, mert egyelőre nem túl népszerűek a FIFA-ban.

Az EA Sports FC 24-ben a női foci tovább bővítése egy esetleges Women's Ultimate Team módon kívül is várható egyébként:

Egyelőre mindez természetesen még meg nem erősített információ, de várhatóan a következő hetekben, hónapokban többet is megtudhatunk az EA Sports FC 24-ről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!