Megvan a két főszereplője a Return to Silent Hill mozifilmnek

Megvan a két főszereplője a Return to Silent Hill mozifilmnek

Ezek mellett egyéb jó hír is napvilágot látott a videójáték-adaptáció kapcsán.

Megszületett a döntés és ennek értelmében Jeremy Irvine (War Horse) és Hannah Emily Anderson (Jigsaw) kapták a főszerepet a Return To Silent Hill című horrorfilmben, amely egyébként egy reboot. A forgatásnak jövő hónapban látnak neki Németországban, de később Kelet-Európában is feltűnik majd a stáb, melynek része az eredeti Silent Hill rendezője, Christophe Gans is. Az előzetes információk alapján a produkció forgatókönyvét Gans, Sandra Vo-Anh (aki a Szépség és a Szörnyetegben is együtt dolgozott Gansszel), valamint William Josef Schneider írta, és a Konami sikeres videojáték-sorozatának második és mondhatni legnépszerűbb epizódján, a Silent Hill 2-n alapul. Az eredetileg 2001-ben PlayStation 2-re megjelent Silent Hill 2-t széles körben a sorozat legjobb részének tartják a rajongók. A film ötlete nem a véletlen műve, hiszen tavaly a Konami három új Silent Hill játékot is bejelentett, az elképzelés pedig azm hogy az új film és a játékok támogatják egymást a marketing és a hype szempontjából. A 2006-os film két főszereplője Radha Mitchell és Sean Bean volt, és akkor 100 millió dolláros bevételt termelt a horror mozi.

A történet középpontjában James (Irvine) áll majd, aki összetört, miután elvált tőle egyetlen igaz szerelme (Anderson). Ezt követően egy titokzatos levéllel visszahívják őt Silent Hillbe, hogy megkeresse a lányt. Természetesen gondolkodás nélkül visszatér, de az egykor pezsgő kisváros egy ismeretlen gonosz hatására teljesen megváltozott. Ahogy James egyre mélyebbre merészkedik a sötétségbe, rémisztő alakok keresztezik útját, de találkozik ismerős és új figurákkal is egyaránt. Minél több időt tölt a városban, annál inkább kezdi megkérdőjelezni saját épelméjűségét, miközben próbál értelmet adni a valóságnak, és elég ideig kitartani, hogy megmentse elveszett szerelmét.

Jeremy Irvine-t talán legtöbben Steven Spielberg által rendezett War Horse című filmből ismerhetik, de szerepelt A fekete ruhás nő 2: A halál angyala című horrorfilm folytatásában és a Mamma Mia! című musicalben is. Nemrégiben a Bourne-akciósorozat spin-offjában, a Treadstone-ban tűnt fel. Hannah Emily Anderson a Fűrész-franchise nyolcadik részében kapott szerepet, Eleanor Bonneville szerepében. Ezután az USA Network azonos című franchise alapján készült The Purge című drámasorozatában játszott, majd Elaine Greyként csatlakozott az X-Men univerzumhoz az X-Men: Sötét Főnix című filmben.

„A Return to Silent Hill egy mitológiai szerelmi történet valakiről, aki annyira szerelmes, hogy a pokolba is hajlandó elmenni azért, hogy megmentsen valakit. Nagyon örülök, hogy olyan nagyszerű tehetségek, mint Jeremy Irvine és Hannah Emily Anderson is elkísérnek minket erre az utazásra, egy olyan pszichológiai horror világába, amely reményeim szerint egyszerre fogja kielégíteni és meglepni a Silent Hill rajongókat. Christophe és én szorosan együttműködtünk a Konamival, hogy a Silent Hillnek egy olyan változatát is megalkossuk, amely a mai színházi közönség számára is izgalmas. A klasszikus és ikonikus szörnyek természetesen jelen lesznek a filmben, de új lényeket is be akarunk mutatni. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az új film és a Konami új remake játéka előreviszi majd a franchise-t.” – mondta a film rendezője és producere.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!