Hirdetés

Megvan milyen lesz Quentin Tarantino utolsó filmje

Kiderült néhány részlet a tizedik nagyjátékfilmjéről.

Hirdetés

Ha a filmes világ legnagyobbjait keressük a mai világban, akkor alighanem abban egyetérthetünk, hogy Quentin Tarantino közéjük tartozik, hiszen egy különc, mégis korszakos zseni. Azonban minden pályafutás egyszer véget ér, bár azt már korábban tudtuk, hogy a tizedik moziba szánt alkotása után szögre akasztja a kameráját, mégis szomorúan konstatáljuk a döntését. Mindenesetre egy filmje még hátra van, és a legjobb hír, hogy néhány részlet is kiderült ezzel kapcsolatban.

A tízedik műve a The Movie Critic címet viseli és a történet szerint az 1970-es évek Los Angelesébe kalauzolja el a nézőt. Ha minden igaz és hihetünk a The Hollywood Reporternek, akkor már a forgatókönyv is elkészült, a sztori középpontjában pedig egy filmkritikus áll majd – és a források szerint női főszereplőre lehet majd számítani. A THR úgy vélekedik, hogy a 2001-ben elhunyt, nagy hatású filmkritikus, Pauline Kael élete ihlette meg Tarantinót, aki nagy rajongója és tisztelője volt a nő munkásságának.

Tarantino utolsó projektjének az előkészületei tehát már nagyban zajlanak, a forgatásra pedig az ősszel kerül majd sor. Különlegessége ennek a produkciónak, hogy ugyanabban a korszakban játszódik, mint a Volt egyszer egy… Hollywood, ami egyébként a rendező személyes kedvence is egyben. A produkció mögött még nem áll egyetlen nagy filmstúdió sem, de az előzetes információk szerint a Sony Pictures lehet a befutó, akik már dolgoztak együtt az előbb említett alkotáson is Tarantinóval.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!Hirdetés
Hirdetés