Az Amerikai gengszter is csatlakozhat a Gladiátor 2 stábjához

Az Amerikai gengszter is csatlakozhat a Gladiátor 2 stábjához

Ridley Scottal legutóbb 2007-ben dolgozott együtt a színész és akkor 3 Golden Globe jelölést ért a filmjük.

Egy ideje már tudjuk, hogy biztosan elkészül egy napon a Russel Crowe fémjelezte Gladiátor film folytatása, azonban az első rész főszereplője nem tűnik majd újra fel a produkcióban. Most viszont új és érdekes információ látott napvilágot, hiszen több, mint 15 évvel azután, hogy korábban együtt dolgoztak, Denzel Washington és Ridley Scott a hírek szerint a Gladiátor 2-ben újra találkozhatnak. A 2001-ben Oscar-díjat nyert Gladiátor első részét is Ridley Scottnak köszönhetjük és most ismét bizalmat szavaztak neki a folytatás kapcsán. Az elmúlt években azon dolgozott, hogy egy olyan történetet találjon ki, amely Russell Crowe Maximusának örökségét viheti tovább az első részben bekövetkezett halála után.

A Deadline pedig arról számolt be, hogy Denzel Washington állítólag már nagyon közel jár ahhoz, hogy aláírjon a filmre. Az Oscar-díjas színész szerepéről viszont egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni. Mindenesetre a duó legutóbb tényleg hatalmasat alkotott, az Amerikai gengsztert két ízben Oscar, három ízben pedig Golden Globe-díjra jelölték, bár végül egyetlen egy szobrot sem sikerült begyűjteniük vele.

A Gladiátor 2-ben a történet főszereplője a Connie Nielsen alakította Lucilla fia lesz elvileg, és az immáron felnőtt Lucius lesz, megformálója pedig az a Paul Mescal, aki olyan, kritikailag elismert alkotásokban volt látható az utóbbi időkben, mint például a Volt egyszer egy nyár, a Normális emberek és Az elveszett lány. Egyelőre más érdemi információt nem tudni a Paramount gondozásában készülő moziról, a forgatókönyv viszont már elkészült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!