Elhunyt a Drót és a John Wick szériák sztárja, Lance Reddick

Elhunyt a Drót és a John Wick szériák sztárja, Lance Reddick

Rendőrségi források a TMZ-vel annyit közöltek, hogy Reddick holttestét péntek reggel 9:30 körül találták meg Studio City-i otthonában.

Megdöbbentő hír lepte el a netet, miszerint Lance Reddick 60 éves korában meghalt. Az 1962. június 7-én született Reddicket első sorban a Drót című sorozatból vagy a John Wick filmekből ismerheti a nagyközönség. Pályafutása során azonban jóval több alkotásban feltűnt, hiszen karrierje alatt száznál is több filmes és televíziós szerepe volt. Halálának oka egyelőre tisztázatlan, de hatósági források szerint természetes módon távozott az élők sorából.

Az elmúlt évtizedekben olyan ismertebb alkotásokban kapott szerepet a fentebb említetteken kívül, mint a Lost, az Oz, a Rejtély, a Resident Evil, de a videójátékok sem álltak tőle távol, ő alakította például Martin Hatch karakterét a Quantum Breakben vagy adta hangját a Horizon Zero Dawnban Sylensnek, illetve a Destiny 2-ben Commander Zavalának.

A napokban pont a John Wick negyedik részét népszerűsítő sajtókörútján vett részt, miután az eddig látott három részben ő alakította Charon-t, a recepcióst. A menetrendje szerint jövőhéten lett volna jelenése Kelly Clarkson talkshowjában, ahol a negyedik felvonásról beszélgettek volna el. Reddick 60 évet élt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!