LoL: Bluerzor az EM-en, újabb hatalmas siker a legjobb magyar dzsungelestől

A Team Heretics egyetlen meccset adott csak a legnagyobb riválisának.

Két együttesről szól eddig az LVP SuperLiga 2023-as tavaszi szezonja. A Rebels Gaming bár megnyerte az alapszakaszt, a rájátszásban nem sikerült diadalmaskodniuk a Team Heretics Academy ellen, így Bluerzorék jutottak be a döntőbe elsőként, ami garantálja számukra, hogy részt vehetnek az EMEA Masters 2023 Spring Split főtáblájának küzdelmeiben. A legjobb magyar dzsungeles nagy szériája nem tört meg, címvédőként harcolhat ismét az ERL-régió legnagyobb tornáján. 

Wukong, Sejuani, Sejuani, Wukong

Subicz Dániel nem igazán szereti cserélgetni a karaktereket, de miért is tenné, ha ennyire jól működnek a kezei között a metahősök. A Rebels ettől függetlenül nem adta könnyen magát, hiába dominált szinte végig a szériában a Los Heretics. Mindegyik összecsapás legalább 31 percig tartott, vagyis hatalmas stompokról nem lehet beszélni. A konzisztensen jó teljesítményt mi sem mutatja jobban, hogy Bluerzor mindössze 8-szor került szürke képernyőre, a Bo5 minden meccsén 2-szer halt csak meg. Elképesztően stabil most a még mindig csak 23 éves magyar profi, de az egész csapatot megérdemli a dicséret. IBo még mindig tudja hozni a weak side topot, Zwyroo Viktorral elpusztíthatatlan, Flakked ugyanolyan fenegyerek, mint az LEC-ben volt, marlon meg kiszolgálja a társakat, ahogy egy jó supporthoz illik. 

A spanyol liga döntőjében ott van tehát a Los Heretics, a finálé másik résztvevője a Fnatic TQ, Movistar Rider, Rebels Gaming trióból kerül majd ki. Egyelőre minden adott ahhoz, hogy back-to-back bajnoki címet ünnepeljen Bluerzor, de előre nem szabad inni a medve bőrére. A szezon fináléját 2023. április 1-jén rendezik meg 18:00-tól, szurkold ki a győzelmet a magyar srácnak. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik most a jobb dzsungeles hős?