Sacha Baron Cohen is csatlakozhat az MCU-hoz, és megvan kit játszhat majd el

Sacha Baron Cohen is csatlakozhat az MCU-hoz, és megvan kit játszhat majd el

A kivételes humorral megáldott színész a pletykák szerint a démoni Mephisto-t alakítja majd a Marvel Studios különleges Disney+-os bemutatójában.

Épp csak meghallod Sacha Baron Cohen nevét és alighanem már elő is törnek az emlékek a legjobb filmjeiből. A leginkább a Borat, A diktátor vagy az Ali G Indahouse művekből ismert színész azonban most új vizekre evez, mivel azt pletykálják, hogy ő is csatlakozik az MCU-hoz. A Disney+ egy új, speciális különkiadásában a démoni Mephisto-t játszhatná majd el.

A The Hot Mic podcast megbízható iparági bennfentese, Jeff Sneider szerint a Mephisto-ról szóló különleges alkotás forgatásának a Marvel Studios már neki is látott, méghozzá egyidőben a Disney+ másik, jelenleg is készülő sorozatával, az Agatha: Coven of Chaosszal. Sneider ráadásul azt is szinte tényként említi, hogy Cohen valóban Mephisto-t játssza majd az MCU új felvonásában.

Nem új keletű pletykáról van szó egyébként, hiszen már 2022. októberében jelentek meg olyan hírek, miszerint Cohen Mephisto szerepében debütál majd az MCU-ban, bár akkor arról volt szó, hogy először a közelgő Vasember-franchise spinoffjában, az Ironheartban mutatkozhat be, sőt, egyesek úgy vélték a Fekete Párduc közvetlen folytatásában (Wakanda Forever) is már tiszteletét teszi. Ezeket a híreket a Deadline is megerősítette, amely egy névtelen, a produkcióhoz közel álló forrásra hivatkozott, de azóta már kiderült, hogy mégsem voltak pontosak az értesüléseik, hiszen a Fekete Párduc második részében végül nem tűnt fel Cohen. Pedig állítólag a Pinewood stúdiónak azon a területén is látták már a színészt többször is, ahol jellemzően a Marvel Studios produkciói készülnek.

A Marvel Studios és a Disney+ első különkiadása a Werewolf by Night volt, és olyan karaktereket mutatott be, mint Elsa Bloodstone és Man-Thing. A második aztán a The Guardians of the Galaxy Holiday Special volt, amely a közelgő karácsony mellett a Guardians of the Galaxy Vol. 3 című filmet igyekezett felhypeolni. Nem lennénk meglepve tehát, ha hamarosan egy újabb speciális alkotással lepnék meg a rajongókat, és ehhez tényleg tökéletes választás lenne Cohen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!