LEC: Hatalmas rangadó vár ma, ne maradj le a veretlenek ütközetéről!

LEC: Hatalmas rangadó vár ma, ne maradj le a veretlenek ütközetéről!

Első győzelmét szeretné megszerezni ma a szezonban a Fnatic és a Team Heretics is.

Három mérkőzéssel a hátuk mögött érkeznek meg a csapatok az LEC 2023-as tavaszi szezonjának következő hétvégéjére. A tabella élén kisebb meglepetésre a Team Vitality és az SK Gaming osztozkodik, eddig még egyetlen ellenfelüknek sem sikerült fogást találni rajtuk. A másik végleten láthatjátok a Team Heretics és a Fnatic együtteseit, mind Jankosék, mind Rekklesék elképesztően gyenge játékkal kullognak a mezőny után. Messze van még az alapszakasz vége, de legalább három győzelmet mindenképp kéne szerezni annak az ötösnek, amelyik szeretne az utolsó továbbjutó helyek egyikén átlendülni a következő körbe. Az összecsapásokat a mai nap is 17:30-tól megtalálod az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n, ahol E1 Pontokat gyűjthetsz, az Esport1 YouTube-on, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnad rád.

Mai menetrend

18:00 - AST vs MAD

19:00 - TH vs XL

20:00 - FNC vs BDS

21:00 - VIT vs SK

22:00 - KOI vs G2

A tavaly nyári finálé visszavágójával zárul a mai nap, de a kiemelt rangadó az ezt megelőző Bo1. A Team Vitality Upset érkezése óta egyszerűen nem tud hibázni. A német lövész és dzsungeles társa egyetlen egy alkalommal sem (!) halt még meg, csak szuperlatívuszokban lehet róluk beszélni. Az SK Gamingben nincsenek annyira kiemelkedő idézők, csapatként tudják farmolni a győzelmeket. Ha sikerül a németeknek lassítani a korai szakaszt, akkor megjósolhatatlan, hogy végül melyik oldalon dől le a Nexus. A középső és késői szakaszban a VIT-nek eddig egyszer sem kellett bizonyítania, mert könnyedén gyalulták le eddig az ellent indokolatlanul rövid idő alatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.