LoL: Kiütötte ellenfelét a BIG, Csacsiék nem tudnak hibázni

Esélyt sem adtak Vizicsacsiék ellenfelüknek a rájátszás második Bo5-ös szériájában.

Háromszor került vörös oldalra a Berlin International Gaming, mindhárom alkalommal sikerült bedönteni Kiss "Vizicsacsi" Tamáséknak az Eintracht Spandau Nexusát. A söprés azért volt meglepő, ugyanis az alapszakaszban jóval előrébb zárt az EINS, valamint olyan játékosok alkotják a keretet, mint Pride, Zanzarah (ex-Astralis, ex-Misfits Gaming, ex-Origen), Special (ex-EXCEL), SMILEY (Vizicsacsi korábbi csapattársa a GamersOriginben) és Lilipp (ex-SK Gaming). LEC-veteránokból tehát nem volt hiány a Szurdokban, mégsem érződött az, hogy egy súlycsoportban lenne a két együttes. A következő körre már nem kell sokat várnotok, Csacsiék legközelebb a MOUZzal játszanak március 22-én szerdán 18:00-tól.

Durrant a 3-0

A német első osztály (Prime League 1st Division 2023 Spring Playoffs) rájátszásában három mérkőzés van a valaha volt legeredményesebb magyar LoL-os mögött, amelyeken csak egyetlen alkalommal kapott carrysebb hőst. A legelső felvonásra Gwen került Csacsihoz, amivel meglepően nem tudott igazán érvényesülni. Nem volt ez azonban gond, mivel HARPOON és Leon vezetésével kisebb bot diff alakult ki, amellyel élni tudtak a berliniek. A második és harmadik meccsen a "szokásos" Vizicsacsit láthattátok a Riftben. Előbb Malphite (amivel egyébként top damage volt az összecsapáson), majd a legendás Poppy idegesítette Pride-ot topon. Ez a weak side felső rész taktika tökéletesen működött, a mid és bot képes volt jelentős előnyt kialakítani. A BIG lövésze talán élete legjobb teljesítményét nyújtotta, 30 kill mellé 11 assist és mindössze 1 halál került a lengyel srác neve mellé.

A német topligából csak az első két együttes kvalifikálja magát az EMEA Masters 2023-as tavaszi főtáblájára, így Csacsiéknak még két Bo5-öt mindenképp nyerniük kell, ha szeretnének részt venni az ERL-régió legnagyobb tornáján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Szerinted Csacsiék legyőzik a MOUZt is?


Esport1 Youtube: Iratkozz fel!