LEC: Egy csapat nyeretlen, ugyancsak egy veretlen, jön a Caps vs Perkz rangadó

LEC: Egy csapat nyeretlen, ugyancsak egy veretlen, jön a Caps vs Perkz rangadó

Érdemes lesz követni Rekkleséket is, akik Jankosékkal mérkőznek ma meg.

Egyre fokozódnak az izgalmak az LEC 2023-as tavasz alapszakaszában, ugyanis a mai este már a második félidőre fordulnak a csapatok. Mindössze kilenc összecsapást vívnak az együttesek azért, hogy eldöntsék melyik két klub búcsúzik elsőként a Spring Splitből. Jelenleg a Fnatic, az EXCEL és a Team Heretics van a legnagyobb veszélyben, de egy rossz szériával akár Astralis is megérkezhet az alsóbb régióba. A tabella másik végén kényelmes helyzetben van az a Team Vitality, amely még mindig nem talált legyőzőre. Ma Perkzék Capsékkel találkoznak, azaz következik a hét mérkőzése. Az összecsapásokat a mai nap is 17:30-tól megtalálod az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n, ahol E1 Pontokat gyűjthetsz, az Esport1 YouTube-on, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnak rád.

Kikapott a G2, tovább vergődik a Fnatic

Kötelező győzelmet hozott a MAD Lions az Astralis ellen, LIDERék sorozatban második zakójukat húzhatták magukra. A Team Heretics és az EXCEL Bo1-én végül az a Nexus dőlt be (Vetheóéké), amely ötös kevesebbet hibázott. Mindkét együttes a gödör mélyén van, nagy harcban lesznek a kiesés elkerülésééért. Rekklesék újabb pofont gyűjtöttek be, a svéd legenda egyszerűen hiába tesz meg mindent, ha körülötte rendszeresen futják a többiek a meccseket. A Team Vitality megérdemelt győzelmet aratott az eddig veretlen SK Gaming ellen, de Markoonék tudták eddig a leginkább megnehezíteni Upseték dolgát. A náp zárásaként a KOI képes volt hatástalanítani a G2 Esports próbálkozásait, így Larssenék elkezdték a felzárkózást az élmezőnyre.

Mai menetrend

18:00 - BDS vs AST

19:00 - XL vs MAD

20:00 - TH vs FNC

21:00 - SK vs KOI

22:00 - G2 vs VIT

A kiemelet rangadón ismét összeméri erejét a Riftben Caps és Perkz. Egykoron csapattársak voltak a G2-ban, de azóta már sok víz lefolyt a Spreen. Jelenleg sokkal jobb formában van a Team Vitality, ugyanis még mindig nem találkoztak olyan ellenféllel, amely egyáltalán csak megnehezítette volna a dolgukat. Az SK közel volt ehhez, de kijött a különbség a teamek között. Érdemes lesz a Jankos vs Rekkles összecsapásra is "odakapcsolni", mivel ennél jobb esélye nem lehet a Fnaticnak, hogy végre nyerjenek egy meccset.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a nap rangadóját?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.