LoL: Újabb rekordot döntött a legendás T1

LoL: Újabb rekordot döntött a legendás T1

Újabb mérföldkövet ért el a világ legsikeresebb League of Legends-csapata, a T1!

Múlt héten ért véget a 2023-as League of Legends Championship Korea, vagyis az LCK tavaszi alapszakasza! Egyáltalán nem meglepő módon ismét Lee "Faker" Sang-hyeok és a T1 zárt az első helyen, és bár nem sikerült a tökéletes alapszakasz, ismét rekordot döntött a világ legeredményesebb LoL-szervezete.

A T1 ezzel a harmadik olyan LCK-alapszakaszt tudhatja maga mögött, amelyben legalább 17 győzelmet szerzett, összességében pedig ez a liga negyedik ilyen domináns teljesítménye. Az első 17-győzelmes szezont is a T1 érte el 2015-ben, amikor a csapatot még SK Telecom T1-nak hívták. Ezt követően az SKT majdnem hozott még egy szinte hibátlan szezont, viszont a 2017-es tavaszi LCK alapszakaszban "csak" 16-2-es mérleggel lettek elsők. Ezt követően kiesett egy pár év, mivel a T1 több problémával küzdött a felállással kapcsolatban, más csapat pedig nem tudott arra a szintre lépni, mint Faker és társasága.

A jeget 2022-ben ismét a T1 törte meg, akik nem álltak meg 17-1-nél, egy hibátlan, 18-0-s Spring Splitet zártak. Nyáron viszont nem tudtak duplázni, azonban a Gen.G megvédte a koreai régió becsületét, és miután tavaly nyáron csak a T1-tól kaptak ki, így beléptek abba a szűk körbe, akik majdnem hibátlanul tudták zárni a világ legkeményebb ligáját. A T1 pedig tovább gyarapította a rekordjainak számát idén tavasszal, ugyanis miután 2-0-ra legyőzték a Nongshim Redforce csapatát az LCK 2023 Spring Season záróhétvégéjén, a három világbajnoksági címük mellé három kimagasló hazai siker is társult.

Mindezt ráadásul úgy érte el a csapat, hogy Ryu "Keria" Min-seok nem vetette meg az olyan támogatókat, mint Caitlyn, Varus vagy Kalista, tehát azt sem lehet mondani, hogy a T1 minden meccsen tryhardolt volna – egyszerűen csak ilyen jók. Fakerék tehát remek úton haladnak a 2023-as Mid-Season Invitational és Worlds felé, a kérdés csak az, hogy lesz-e bárki, aki meg tudja állítani őket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted megnyeri a T1 az idei világbajnokságot?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.