LEC: Sűrűbb a mezőny, mint a hideg tejbegríz

LEC: Sűrűbb a mezőny, mint a hideg tejbegríz

Egyre kiszámíthatatlanabb, hogy melyik nyolc csapat juthat tovább az LEC 2023 Spring Split alapszakaszából.

Összeomló sztárok, indokolatlanul jól teljesítő gyengélkedők és végre egy olyan összecsapás, amely feltette a világtérképre az EMEA-régiót. Az LEC 2023-as tavaszi szezonjában nincs már egyetlen nyeretlen csapat sem, ugyanis a Fnatic megszerezte azt a győzelmet, amely talán a helyes ösvényre terelheti őket. Megszakadt a Team Vitality nagy sorozata is, ugyanis egy látványos és izgalmas összecsapáson maradtak alul Upseték a G2 Esports ellen. Érdekes módon a legjobb formában az a Team BDS van, amelyik sorozatban már negyedik alkalommal tudta lerombolni az ellenfél Nexusát. A mai nap már a második félidőre fordul a mezőny, a Bo1-eket 17:30-tól élőben követheted az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n, ahol E1 Pontokat gyűjthetsz, az Esport1 YouTube-on, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnak rád.

Nyert a Fnatic és az EXCEL is, remek meccset vívott a G2 és a VIT

Egy nagyon kaotikus, hibáktól hemzsegő összecsapáson diadalmaskodtak Rekklesék, így végre elkezdték a felzárkózást az élmezőnyre. Mindenképp meg kell említeni, hogy Evi 10 halált gyűjtött be inter Sionjával, amely terhet nem bírta el a csapat. Elég kilátástalan a Team Heretics helyzete, ugyanis a FNC elleni kötelező győzelmeket muszáj lenne hozniuk, ha szeretnének ismét bejutni a playoffba. Az EXCEL bravúrja még inkább a semmiből érkezett. A MAD Lions látványosan nem érezte jól magát Vetheóék ellen, amely egy újabb vereséget jelentett a téli ezüstérmesnek.

A hét rangadóján Caps vezetésével diadalmaskodott a G2, de a Team Vitalitynek nincs oka szégyenkezni, mert így is odatették magukat. Bo volt az egyetlen, aki kicsit kilógott most a franciák ötöséből lefelé, de a kínai dzsungeles nem arról híres, hogy egy-egy ilyen teljesítmény annyira megviselné. A tabellán jelenleg a VIT és a Team BDS osztozkodik az első helyen, a kiesés elkerüléséért a Team Heretics, a Fnatic, az EXCEL, az Astralis és a MAD Lions harcol.

Mai menetrend

18:00 - XL vs SK

19:00 - MAD vs TH

20:00 - AST vs VIT

21:00 - BDS vs G2

22:00 - FNC vs KOI

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.