LoL: Négy új "április bolondja" skint mutatott be a Riot

A cukiságfaktort a maximumra pörgette ismét a Riot Games.

Már 2010-ben külön készített a Riot Games olyan kozmetikai tartalmat (Urf the Manatee), amellyel megünnepelték a League of Legendsben április 1-jét, azaz a bolondok napját. Ez a hagyomány azóta egyetlen alkalommal tört meg, ugyanis 2013-ban valamiért elfelejtették bővíteni ezt a családot. Most itt vagyunk 2023-ban, amikor a macskák és a kutyák (Cats vs Dogs) ismét összecsapnak, avagy négy új skint mutattak be a fejlesztők, amelyek a 13.7-es LoL-frissítéssel érkeznek meg a kliensbe.

Woof and Lamb Kindred - 1350 RP

Mennyivel jobb érzés, ha egy cuki corgi harap beléd, mint egy vérengző farkas.

Kibble-Head Kled - 1350 RP

A T-Rexhez hasonló kutyamancsokkal megtámogatott Skarl minden, csak nem félelmetes. Ennek ellenére mind topon, mind jungle-ben egyre gyakrabban bukkan fel a bruiser hős.

Shiba Yuumi - 1350 RP

Egy varázsmacska, ami igazából kutya, de valójában mégsem. Nagyjából így lehetne összegezni a videóban látható eseményeket.

Kittalee Nidalee - 1350 RP

Elképesztően cringe a puma változatban a feje a karakternek, de legalább mindenki megtanulta, hogy minden cica utálja a durián gyümölcs szagát. 

A PBE-re már megérkeztek a fenti újdonságok, így mindenképpen érdemes regisztrálnotok a LoL hivatalos teszt szerverére, ahol teljesen ingyen kipróbálhatjátok az elérhető kozmetikai tartalmak legnagyobb hányadát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik új "cica vs kutya" skin tetszik a legjobban?