LoL: Vizicsacsiék újabb bravúrja, már csak egy lépés az EMEA Masters

LoL: Vizicsacsiék újabb bravúrja, már csak egy lépés az EMEA Masters

Azt a szervezetet múlták felül Vizicsacsiék, amelynek CS:GO csapatában Torzsás "torzsi" Ádám az egyik legnagyobb sztár.

Nem lehet úgy fogalmazni, hogy az esélytelenek nyugalmával csaptak a billentyűk közé a BIG játékosai a MOUZ ellen, de az alapszakaszban látott eredmények alapján semmiképp sem lehetett azt állítani, hogy ne Sencuxék lennének a favoritok. Mindezek ellenére mindössze egyetlen mérkőzést tudott csak elhozni a szériában a magasabban rangsorolt klub, ami azt jelenti, hogy Vizicsacsi és a Berling International Gaming már a top 3-ban van a német első osztály rájátszásában! A valaha volt legeredményesebb magyar League of Legends-játékos stabil teljesítményt nyújtott a felső ösvényen, csak a Gwen pickje nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az EMEA Mastersre a Prime League 1st Division 2023 Spring Playoffsból csak az első két helyezett jut ki, így az SK Gaming Prime-ot még mindenképpen le kell nyomni Csacsiéknak, hogy szerepelhessenek a nemzetközi tornán.

MOUZ vs BIG (1-3)

Ezúttal nem az alsó ösvény, hanem a dzsungel tudott a fővárosiaknak egy még magasabb fordulatszámra kapcsolni. Rulfchen ellenállhatatlanul játszott mindegyik összecsapáson, amely végül a BIG győzelmével zárult. Láthattatok a Szurdokban kétszer Xint, egyszer Lee Sint és egyszer Wukongot a 26 éves veteránnál, amelyek közül csak a Lee nem mozgott jól a jungler kezei között. A MOUZban hiába játszott ott Sencux (ex-Splyce, ex-Misfits Gaming, ex-Rogue) és Tore (ex-Schalke 04, ex-Team ROCCAT, ex-Splyce, ex-EXCEL), az LEC tapasztalattal rendelkező profik sem tudták megváltani a világot.

Két Bo5 már zsebben, de a legfontosabb még hátra van a BIG-nek. Vizicsacsiék legközelebb március 24-én 18:00-kor kerülnek képernyőre, amikor ellenfelük az SK Gaming Prime lesz, ahol olyan sztárok szerepelnek a kezdőben, mint JNX, Lurox és Febiven. Az alapszakaszban 13-5-öt repesztett az SKP, ami mutatja, hogy Bo1-ekben kifejezetten erősek. A magyar topos szerencséjére nem Bo1-ben, hanem Bo5-ben kell legyűrni az ellenfelet, amivel eddig nem volt probléma az elmúlt hetekben. #CSACSICARRY

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!