Kijött az első trailer a világ egyik legrosszabb rendezőjének 2. filmjéhez

Kijött az első trailer a világ egyik legrosszabb rendezőjének 2. filmjéhez

Amikor azt hinnéd, hogy a Sharknadotól nincs lejjebb.

Tommy Wiseau neve nem biztos, hogy ismerősen csenghet, pedig nem akármilyen módon hívta fel magára a figyelmet Hollywoodban. Történt ugyanis, hogy Tommy (rendezőként) fejéből kipattant egy olyan filmötlet, ami már annyira rossz, hogy végül tényleg jónak mondható. Az Egyesült Államokban sokan a legjobb legrosszabb filmként tartják számon A szoba (The Room – 2003) című alkotását – amiben a főszerepet is nyilván magára vállalta. A színész-rendező nem is volt rest és több héten át fizetett azért, hogy minél több moziban vetítsék le a produkcióját, mert nevezni szerette volna az Oscar-díjra. Végül 1800-os bevételt könyvelhetett el a bemutatóját követeőn, viszont a mozikban – esti idősávban – a mai napig időnként levetítik a filmjét, amelynek a büdzséje az egyes hírek szerint meghaladta a 6 millió dollárt. Egy nem hétköznapi élményt jelent a nézőknek A szoba. Később aztán a film övezte kultusz miatt készítette el James Franco A Katasztrófaművész című művét, melyben a főszerep mellett a rendezést is magára vállalta, és a történet a film keletkezési körülményeit volt hivatott bemutatni.

A lengyel származású amerikai színész, rendező és producer viszont nem tud megülni a hátsóján és 20 esztendő után most előállt egy újabb produkcióval, melyben a cápák kapják a főszerepet, de az első trailer alapján egy igazi agymenésre számíthatunk a Big Shark kapcsán. Pályafutása során ez lesz a második filmje, mert A szoba után egy rövidfilm, egy videóklip és a The The Neighbors sorozat 8 részének rendezését kapta csak meg, így már ideje volt egy saját koncepcióval előállnia a mesternek.


Bal oldalon Tommy Wiseau, míg jobb oldalon a róla filmet készítő James Franco látható

Hogyan függ össze a box és a hatalmas cápák? A Big Shark kedvcsinálójából, ami már annyira gáz, hogy szinte jó, sajnos nem derül ki, de tűkön ülve várjuk mi sül majd ki belőle:

A filmet április 2-ától vetítik a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések