LoL: Ha AFK-oltál a kezdőn, akkor is megnyerhetted a játékot

LoL: Ha AFK-oltál a kezdőn, akkor is megnyerhetted a játékot

Soha ne használj ki ilyen hibát, mert bannolhat érte a Riot!

Vannak a League of Legendsben olyan játékot megtörő, azaz game-breaking bugok, amelyek használatáért tiltás járhat. A Riot Games kifejezetten szereti büntetni azokat az idézőket, akik csalás útján szerzik meg a győzelmeket, ezért semmiképpen se próbáljátok ki azt a jövőben, amit az alábbiakban olvashattok. Mindig jó tisztában lenni a legkomolyabb hibákkal, mert a mérkőzés után a csapattársat és/vagy az ellenfelet nyugodtan lehet jelenteni az exploitok kihasználásáért.

De mi is a legújabb hiba, ami a 13.6-os LoL-frissítéssel érkezett?

Bár a fejlesztők már kijavították a bugot (teszteltem a játékban - a szerk.), így már nem lehet végtelen manát stackelni azzal, ha eladod a rúnából (Biscut Delivery) kapott sütit (Biscuit of Everlasting Will). Mindezektől függetlenül tanulhattok a fenti videóban látható mechanikából, azaz abból, hogy Ryze-zal úgy lehetett halmozni a képesség elsütéséhez használt erőforrást, hogy eközben a karakter gyakorlatilag AFK-olt a kezdőn. 

Muszáj volt lépni a Riotnak minél hamarabb, mert ez egy könnyedén kivitelezhető, konkrétan glitch/exploitnak kihasználásnak minősülő dolog volt, ami az első percekben gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzés sorsát. Sajnos be-becsúsznak ilyen bakik a programozók részéről, de a legfontosabb, hogy ezeket te soha ne próbáld ki éles meccsen. Gyakorlómódban lehet vele szórakozni, de már az AI elleni összecsapásokon is tiltottak, mivel meggyorsítja az XP-szerzés folyamatát a borítékolható győzelmekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál ezzel a hibával már valaha?