LEC: Jön az alapszakasz utolsó hétvégéje, tényleg bármi megtörténhet

LEC: Jön az alapszakasz utolsó hétvégéje, tényleg bármi megtörténhet

Mindenki megverhet mindenkit az EMEA-régió topligájában, ami rendesen felkavarja az állóvizet.

Utolsó szuperhétvégéjéhez érkezett az LEC 2023-as tavaszi alapszakasza, még három forduló vár mindegyik együttesre, hogy valahogyan odaérjenek a továbbjutást érő top 8-ba. A mezőnyben jelenleg három csapat áll 4-2-es, három csapat 2-4-es mérleggel, két együttesnek 3-3 szerepel a neve mellett a tabellán. Izgalmakból garantáltan nem lesz hiány a mai nap, ugyanis tényleg mindegyik ötös képes felülkerekedni a másikon, lásd a Fnatic nagy feltámadását, vagy a Team Vitality kisebb botladozását. A mai  Bo1-eket 17:30-tól élőben követheted az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n, ahol E1 Pontokat gyűjthetsz, az Esport1 YouTube-on, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnak rád.

Mindenki mindenkinek a farkasa

Razork és Rekkles vezetésével a Fnatic sorozatban két győzelmet szerzett, a Team Heretics megverte a MAD Lionst és az EXCELt, az Astralis felülkerekedett a Team Vitalityn. Az élmezőnyben a G2 Esports tűnik a legmagabiztosabbnak, Capsék nem igazán tudnak hibázni, ha nem trollkodják el a draftot, valamint odateszik tényleg magukat a Riftben. 

A MAD Lions felett egy jelentős méretű kérdőjel rajzolódott ki, ugyanis érthetetlen módon szenvednek a téli ezüstérmesek az alacsonyabban rangsorolt ellenfelekkel szemben. Sem Nisqy, sem az alsó ösvény nem tudja hozni azt a teljesítményt, amit letettek az asztalra néhány héttel ezelőtt. 

Mai menetrend

18:00 - TH vs AST

19:00 - KOI vs XL

20:00 - VIT vs BDS

21:00 - FNC vs MAD

22:00 - SK vs G2

Nehéz kiemelni egy összecsapást a fenti listából, de talán a Team Vitality vs Team BDS lehet az a meccs, amit mindenképpen érdemes élőben követni. Perkzéknek nagyon kéne egy megnyugtató győzelem, de Adamék bármikor képesek meglepetést okozni, ahogy azt már többször bizonyították.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted nyer ma a Fnatic?