Ezeket nézd a hétvégén, ha egyszerűen csak egy kis pihenésre vágysz

Ezeket nézd a hétvégén, ha egyszerűen csak egy kis pihenésre vágysz

Tényleg megérkezett a tavasz, hiszen elképesztő jó idő van most már odakint, de azért a tévéképernyőt sem feltétlenül illik hanyagolni, még a végén elhidegül tőled.

Mindenesetre március utolsó hétvégéjén is találni olyan újdonságokat a streamingszolgáltatók kínálatában, melyek odaszegezhetnek titeket a képernyők elé.

Az egyre bővülő kínálat egyébként mára már azt jelenti, hogy a bőség zavara miatt nem könnyű eldönteni, hogy az ember melyik szolgáltatást is válassza. Ehhez hozzájön az is, hogy már hazánkban is elérhetővé vált a legnagyobb streamingplatformok közül jó néhány, ráadásul hétről-hétre ontják magukból az újdonságokat, így gyakorlatilag tényleg nincs olyan nap, amikor ne lehetne valami érdekességet megtekinteni ezeken az oldalakon. Amire mindenképp érdemes lehet odafigyelni, hogy a The Mandalorian harmadik szezonja újabb epizóddal bővül, illetve ismét nézhetővé válik a hétvégén Tom Cruise nagy sikerű filmjének, a Top Gunnak a 36 esztendővel később elkészített 2022-es folytatása is.

Egy csokorba szedtük nektek, hogy március 24. és 26 között milyen izgalmas újdonságokkal találkozhattok:

Netflix

Carol (2015)

A feltörekvő fotós Therese kiszúrja a gyönyörű, elegáns Carolt, amint egy 1950-es évekbeli manhattani áruházban nézelődik a próbababák között. A két nő között gyorsan kialakul egy komolyabb kötődés, amely bonyolult következményekkel járó szerelemmé válik.

We Lost Our Human (2023)

Interaktív kaland-vígjáték két háziállatról, egy Pud nevű macskáról és egy Ham nevű kutyáról, akik egy nap arra ébrednek, hogy látszólag minden ember eltűnt a Föld bolygóról.

Invisible City (2. szezon – Netflix Original)

Egy gyilkossági ügyben folytatott nyomozás során egy nyomozó belekeveredik az emberek által látható világ és egy mágikus lények által lakott földalatti birodalom közötti csatába.

The Kingdom (2. szezon – Netflix Original)

Vetélytársa meggyilkolása után egy ellentmondásos tévés hittérítő lesz Argentína elnökjelöltje, aki valójában egyáltalán nem az a szent ember, akinek látszik.

Disney+

Star Wars: The Mandalorian (Episode: “Chapter 20”)

Sulphur Springs titkai

A 12 éves Griffin Campbell a családjával a Tremont Hotelbe, a louisianai Sulphur Springsbe költöznek, miután az apja új munkát kapott. A hotelt állítólag Savannah Dillon szelleme kísérti, aki harminc évvel ezelőtt eltűnt. Griffin és az új barátja, Harper felfedez egy portált, amely visszaviszi őket. 1990-ben kötnek ki, ott találkoznak Savannah Dillonnal és megpróbálják megmenteni. Harper igyekszik felkutatni a tremonti szállodához fűződő kapcsolatai mögött meghúzódó titkokat, miután rábukkant egy dédnagyanyjáról, Daisyről készült fotóra. Eközben megszaporodnak a paranormális tevékenységek, amikor Campbellék a szálloda újranyitására készülnek, Savannah pedig megpróbál segíteni Griffinnek és Harpernek, hogy feltárják a szálloda múltbeli titkait.

Prime

Top Gun: Maverick (2022)

HBO Max

All the Beauty and the Bloodshed

Az All the Beauty and the Bloodshed egy 2022-ben bemutatott amerikai dokumentumfilm, amely Nan Goldin karrierjét és a Sackler család bukását mutatja be. „A leggonoszabb amerikai családnak” nevezték a Sackler famíliát, akik elképesztő vagyonra tettek szert a függőséget kiváltó fájdalomcsillapító túladagolásából.

SkyShowtime

Yellowjackets (2. szezon)

Tele volt a sorozat első évada kannibalizmusra való utalásokkal, de nem hiányzott belőle továbbá a misztikum, azonban mindenféle okkultista jelképekkel megtűzdelt sorozat első évadának különlegessége, hogy az események két szálon futottak. Részesei lehetünk annak, hogy mi történik a lányokkal a zuhanást követően, de a 25 évvel későbbi énjüket is megmutatják nekünk, hogy miként hatottak az életükre a vadonban átélt események.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!