LEC: Tovább menetel a Fnatic, két csapat már biztosan továbbjutott

LEC: Tovább menetel a Fnatic, két csapat már biztosan továbbjutott

Már csak két forduló van hátra az LEC 2023-as tavaszi szezon alapszakaszából.

Utolsó előtti mérkőzésnapjához érkezett az EMEA-régió mezőnye, avagy tényleg nincs több lehetőség a hibázásra. Mindössze két együttes érezheti magát biztonságban, ugyanis csak a G2 Esports és a Team BDS rendelkezik elegendő számú győzelemmel ahhoz, hogy ne kelljen a kiesésen aggódniuk. A nagy leolvadások és feltámadások miatt teljesen átrendeződött az erősorrend az elmúlt napokban, avagy rengeteg izgalmas összecsapásra számíthattok ma is. Az LEC 2023-as tavaszi szezon mai Bo1-eit 17:30-tól élőben követheted az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n, ahol E1 Pontokat gyűjthetsz, az Esport1 YouTube-on, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnak rád.

Tovább menetel a Fnatic, szenved a MAD Lions

Sorozatban három győzelmet szerzett a 0-4-es start után a régió egyetlen világbajnoka, így már valós fenyegetést jelentenek minden ellenfél számára. Az Oscarinin teljesítményében látható ugrásszerű javulás talán a legfőbb oka ennek a remek szériának, már csak az a kérdés, hogy meddig tart a lendület. Ma a G2 lesz Rekklesék ellenfele, vagyis az EMEA legnagyobb rivalizálásának történelemkönyvében újabb fejezet íródik. 

Muszáj említést tenni a MAD Lionsről, ugyanis Nisqyék még mindig a gödör alján próbálnak megoldást találni arra a rengeteg problémára, ami akadályozza őket a Nexus lerombolásában. Mintha nem is az az ötös játszana napról napra, amelyik téli döntőt vívta. Az EXCEL csapatában debütált tegnap Abbedagge, de a győzelemhez ő sem tudta hozzásegíteni klubját. Hiába játszott jól az NA LCS-ből érkezett mides, a KOI egy nagy taktikai csatában végül behúzta a W-t.

Mai menetrend

18:00 - XL vs AST

19:00 - MAD vs SK

20:00 - KOI vs BDS

21:00 - VIT vs TH

22:00 - G2 vs FNC

A G2 vs FNC kiemelt rangadó mellett a Team Vitality és a Team Heretics összecsapásáról sem érdemes lemaradni, ugyanis két kifejezetten rossz formában lévő csapat találkozik. A VIT a BDS ellen kapott ki legutóbb úgy, hogy gyakorlatilag végig vezettek a meccsen. Jankosék az Astralis ellen kapituláltak, LIDER Zedjére nem tudtak érdemben reagálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a hét meccsét?