LoL: Megállították Csacsiékat, eddig tartott a

LoL: Megállították Csacsiékat, eddig tartott a "miracle run"

A szezon legfontosabb Bo5-ös szériájában elfogyott a BIG lendülete.

A Prime League 1st Division 2023-as tavaszi alapszakaszának utolsó heteiben mintha kicserélték volna a Berlin International Gaming játékosait. Vizicsacsiék egy elképesztően nagy feltámadásnak köszönhetően megcsípték a rájátszást érő utolsó helyezést a tabellán, majd sikeresen küldték haza a kieséses szakaszban az Eintracht Spandau és a MOUZ ötöseit. A jó széria azonban a legfontosabb pillanatban sajnos véget ért, az SK Gaming Prime túl nagy falatnak bizonyult a fővárosiak számára. Csacsi összességében a fantasztikus harmadik helyen zárt a német topligában, ami azonban nem volt elég, hogy kvalifikálja magát az EMEA Mastersre.

SKP vs BIG (3-1)

A szériában a magyar topos mindegyik alkalommal (!) Sion ellen indult csatába. JNX ikonikus választása túl nagy fejtörést okozott a veterán ellenfelének, csak a negyedik meccsen sikerült megállítani a hatalmas tankot. Sem Rulfchen, sem Kaymin nem tudta felvenni a versenyt Luroxszal, illetve FEBIVENnel, egyedül Harpoont lehet kiemelni, mint a BIG legstabilabb játékosát az elvesztett Bo5-ben.

A kudarc a legrosszabbkor érkezett, de mindenképpen lehet tanulni ebből a vereségből is. A bronzérem bár hatalmas eredmény a gyenge kezdés után, mégis hiányérzet lehet Csacsiékban, mivel eddig ellentmondást nem tűrően teljesítettek a playoffban. Most nagyjából két hónap aktív pihenés és felkészülés vár a berliniekre, majd június elején ismét teljesíteniük kell a Szurdokban, ugyanis indul a nyári szezon. Addig is kövessétek Vizicsacsit a közösségi médiában, nézzétek a magyar srác streamjeit, ahol bizonyára még többet megtudhattok arról, hogyan élte meg az elmúlt heteket a profi e-sportoló.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted együtt marad a BIG a nyári szezonra?