FIFA 23: Titokban X-Men crossover érkezett a játékba?

FIFA 23: Titokban X-Men crossover érkezett a játékba?

Az egyik gólöröme során Kylian Mbappé elszabadult és megcsillogtatta természetfeletti erejét.

A FIFA 23 életciklusa már a második félidejébe kezd lassacskán, valószínűleg a háttérben az EA már nagy erőkkel inkább az EA Sports FC-re koncentrál, nem pedig a FIFA 23 javításaira, így óriási változásokat nem várok. A tartalmakat illetően lassacskán felülhetünk a Team of the Season hypre-ra is, mert egy hónap múlva már az európai bajnokságok a végjátékra fordulnak. Éppen ezért az olyan hibák, mint amit most bemutatunk nektek, valószínűleg már végleg velünk maradnak.

Az Augsburg fiatal reménysége, valami fiatal francia, Kylian Mbappé betalált az ellenfélt kapujába, aminek természetesen nagyon örült. Eddig nincs is semmi probléma. Azonban amikor a közönségnek mutogat a csuklója egyszerűen eltörik és a másik irányba hajlik, ami látszólag eygáltalán nem zavarja a támadót. Ezután azonban még inkább felfedi különleges képességeit: eltűnik, majd egy picivel arrébb újra megjelenik. 

Azért ez sok mindent megmagyaráz. Most már érthető, hogyan tud hirtelen a védők mögé kerülni, teleportálással, mondjuk tényleg könnyű. Azt nem tudjuk, hogy ezt mi okozza. Érkezett esetleg valamiféle X-men crossover, és Mbappé a képviselője, esetleg egy Tini Nindzsa Teknőc képességét aktiválta, de az sem teljesen kizárható, hogy Vecna kerítette a hatalmába, szóval ideje gyorsan előszedni a kedvenc zenéjét. Persze az is lehetséges, hogy az EA előrébb hozta a Shapeshifters promót, amit Mbappé sajátosan értelmezett. Szerinted mi állhat a háttérben? 

New Mbappe Celebration
by u/BigXBenz in FIFA

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!