LoL: Nem hiszed el, hogy mivel lett EUW #1 ez az OTP

LoL: Nem hiszed el, hogy mivel lett EUW #1 ez az OTP

Egy olyan hőssel ért fel a csúcsra, amellyel többnyire csak alacsonyabb ELO-ban találkozhatsz.

Őrületes tryhard megy a legjobbak között minden szerveren azért, hogy aktuálisan ki a rank #1 birtokosa. League of Legendsben a Solo Queue-meta teljesen eltér attól, amit a profi mérkőzéseken tapasztalhattok, amivel egyébként semmi baj sincs. Milyen unalmas is lenne, ha minden rangsorolt összecsapáson Annie, Zeri, Sion és Maokai kapná meg a fókuszt?! Szerencsére vannak olyan OTP-k, akik színt visznek a legmagasabb szintű SQ-mérkőzésekbe, így Sinerias is, aki OTP-ként (One Trick Pony, mindig ugyanazt a karaktert választja, ha nem tiltotta az ellenfél) ért fel az erősebb európai szerver csúcsára. A nem mindennapi eredményre büszke lehet, azonban nem sokáig örülhetett az első helynek, mivel Noah7 (Zeri, Lucian, Graves, Ezreal main) letaszította őt. De mivel játszik Sinerias, amivel alig-alig tud valamit kezdeni a szembenálló fél?

299 lejátszott mérkőzés, 60%-os győzelmi arány, de csak egyetlen Master Yi

Bizony, a jelenlegi EUW rank #2 Master Yi OTP-ként tombolja ki magát az Idézők szurdokában. Hiába egyszerű a hős alapmechanikája, hiába lehet megfelelően irányított tömegirányítási képességekkel büntetni a dzsungeles hőst, mégis működik valamiért Sinerias kezében Wukong mestere. 

A 13.6-os frissítésben egyébként is jól érzi magát Yi, stabilan 50% feletti teljesítményt hoz Platina rang feletti szinten. A Kraken Slayer, Blade of the Ruined King és Guinsoo's Rageblade hármas többnyire elegendő ahhoz, hogy az ellenfél nyugtázza a tényt, a Nexus bizony nem épül újjá romjaiból. Hatalmas erő lakozik a kicsit papír hősben, amely Sineriast hozzásegítette a trón megszerzéséhez. Ha tehetitek, mindenképp próbáljátok ki most a pengével kaszaboló karaktert, ugyanis bármikor dönthet úgy a Riot Games, hogy itt az ideje egy semmiből érkezett nerfnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te pentáztál már valaha Master Yivel?