LoL: Fakerék rendesen megizzadtak az év meccsén

LoL: Fakerék rendesen megizzadtak az év meccsén

Az érzelmi hullámvasút akkor is garantált volt, ha egyik csapatnak sem szurkoltál.

Aki szereti a profi LoL-t, annak kötelező figyelemmel követni azt, ami épp Dél-Koreában zajlik. Az LCK 2023 Spring Split rájátszásában az alapszakaszban parádézó T1-t egy olyan ötödik mérkőzésre kényszerítette a KT Rolster, ami garantáltan ott szerepel majd a "valaha volt legizgalmasabb League of Legends-meccsek" gyűjteményében. Fakerék végül megszerezték azt a W-t, amely előfeltétele volt annak, hogy a felső ági döntőben összecsaphassanak a Gen.G-vel. Ennek ellenére a KT Rolsternek nincs oka szégyenkezni, mivel közel 1 órán keresztül ellenfelei voltak a Silver Scrapes után a világ jelenleg legerősebbnek tűnő ötösének.

T1 vs KT Rolster (3-2, de milyen 3-2?!)

1-0, 1-1, 2-1, 2-2, majd végül 3-2. Végig a T1 irányította a szériát, de az utolsó felvonásban lehetetlen volt megtippelni, hogy végül ki örülhet majd a színpadon. Az első percekben őrületes iramot diktált a KT, aranyban és killekben óriási előnyt építettek ki. Amikor már úgy tűnt, hogy ennyi volt, mehetnek haza Fakerék, akkor átbillentek a holtponton a T1-osok. Remekül megkomponált csapatharcokkal ledolgozták a hátrányt, majd jöhetett a nagyjából 20 percig tartó adok-kapok. 

Három Baront szerzett a T1, amire csak eggyel tudott válaszolni a KT, de az Ősi Sárkányok terén nem volt ekkora differencia. Először Lehendsék oldalán dőltek be az inhibitorok, majd néhány perccel később már Zeusék bázisát támadták a szuperminionok. Nem lehet leírni azt, hogy mennyire izgalmas és megismételhetetlen volt ez az összecsapás, mindenképpen nézd meg a fenti összefoglalót, garantáltan megéri. Ez volt az idei év leghosszabb és legvéresebb mérkőzése az LCK-ben, azonban az utolsó harcokban egy Keriával jobb volt a T1. A világ legjobb támogatója (igen, tényleg ő az) Rakanjával egyedül cc-zte ki a teljes ellent, utána már csak be kellett porszívózni a killeket Gumáéknak.

Faker és Chovy újabb legendásnak ígérkező párharcára nem kell sokat várnotok, a T1 a Gen.G-vel április 1-jén 08:00-kor küzd meg a Szurdokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a T1 vagy a Gen.G jut be elsőként a döntőbe?