LEC: Rekklesék lenyomták Capséket, egyetlen helyért megy ma a csata

LEC: Rekklesék lenyomták Capséket, egyetlen helyért megy ma a csata

Tovább görgeti a hólabdáját a Fnatic, a címvédő sem tudta megállítani Rekklesék nagy menetelését.

Mesébe illő "miracle runnal" ért oda a rájátszásba az a Fnatic, amelyik az első négy mérkőzésnap után 0-4-gyel állt az LEC 2023 Spring Split alapszakaszában. Rekklesék nagy feltámadásának legutóbbi áldozata az a G2 Esports, amelyik címvédőként várhatja a további mérkőzéseket. Az alsóbb régiókban három csapat (MAD Lions, EXCEL, Team Heretics) maradt még versenyben a továbbjutást jelentő utolsó kiadó helyért, így egy őrületesen izgalmas, akár tiebreakerekkel megfűszerezett forduló vár rátok. Az alapszakasz utolsó Bo1-eit 17:30-tól élőben követheted az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n, ahol E1 Pontokat gyűjthetsz, az Esport1 YouTube-on, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnak rád.

Fnatic újabb skalpot gyűjtött be, váratlanul simán nyert a MAD

Nem bírt azzal az elsöprő erővel a G2 Esports sem, amelynek az előző napokban áldozatául esett a Team Heretics, a KOI és a MAD Lions is. Oscarinin vezetésével elképesztően nagy tempót diktál a Szurdokban a régió egyetlen világbajnoka, ami kifejezetten jó jel a Bo3-as szakasz előtt. Minél több jó teljesítményt nyújtó csapat harcolhat a bajnoki címért, annál nagyobb az esélye, hogy az EMEA képes lesz egy nemzetközi szinten is kompetens ötöst küldeni majd a május 2-án induló 2023 Mid-Season Invitationalre.

Fontos győzelemmel gazdagodott tegnap a MAD Lions is, egy rossz szériát szakítottak meg Nisqyék. Hylissang ezúttal a jobbik énjét küldte színpadra, Pyke-jával már az egyes szinten olyan akciót kezdeményezett, amely megalapozta együttesének a végső sikert. 

Mai menetrend

18:00 - BDS vs XL

19:00 - AST vs FNC

20:00 - TH vs SK

21:00 - MAD vs G2

22:00 - KOI vs VIT

A képlet egyszerű. Ha a MAD megveri a G2-t, akkor fixen kiesett az EXCEL és a Team Heretics függetlenül attól, hogy ők mit játszanak ma. Ha kikap a MAD, akkor nyerni kell Patrikéknak és Jankoséknak ahhoz, hogy tiebreakert harcoljanak ki. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted a Team Heretics, a MAD Lions vagy az EXCEL jut be 8. csapatként a rájátszásba?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.