Heti akciós LoL-skinek: 208 RP-s hőskinézetre fáj a fogad? Ne keresgélj tovább!

Heti akciós LoL-skinek: 208 RP-s hőskinézetre fáj a fogad? Ne keresgélj tovább!

1000 RP felett egyetlen hőskinézet sem szerepel a mostani ajánlatban.

Hóvihar és napsütés váltja egymást a szabadban, miközben a Riot Games legnépszerűbb e-sport játékában teljesen véletlenszerűen (legalábbis annak tűnő) kiválasztott skinek várják, hogy lecsapj rájuk. A heti akciós listában nincs változás, ezúttal is 15 leárazott hőskinézetből válogathatsz kedvedre. 27%-tól 60%-ig terjednek a kedvezmények, a legolcsóbb kozmetikai tartalomért mindössze 208 RP-t kell kifizetned. Egészen jövő hét hétfőig találod meg ezt a listát a League of Legends -> Store -> On Sale alatt, utána máris jön a következő adag.

Az RP-ből megvásárolható akciós skinek mellett itt van az az öt hős, amelyik szintén kapott egy kis törődést a Riottól. Olcsóbban behúzhatod a karaktereket limitált ideig, igaz Game Pass és kék esszencia segítségével ugyanúgy meg tudod szerezni az egyes bajnokokat.

  • Zeri - 585 RP (-40%)
  • Lucian - 668 RP (-24%)
  • Zac - 352 RP (-60%) 
  • Ziggs - 396 RP (-55%)
  • Talon - 492 RP (-44%)

Kicsit érthetetlen, hogy miért Lucian kapta a legkisebb kedvezményt, de biztos van erre magyarázata a riotereknek. Mindenképpen vegyétel figyelembe, hogy Zeri a 13.7-es LoL-patchben gyengítést kap, egyelőre még sejteni sem lehet, mennyire lesz játszható a karakter a következő héttől.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL-skint megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!