Nem találod ki mi történik, ha rákeresel Google-ben a The Mandalorian sorozatra

Nem találod ki mi történik, ha rákeresel Google-ben a The Mandalorian sorozatra

Grogu az erőt használva hasítja fel a legnépszerűbb böngészőt, miután bizonyos szavakra rákeres az ember.

A héten nem csak a The Mandalorian harmadik évada jelent meg, ugyanis a Google szintén meglepte rajongókat és egy különleges easter egget rejtett el a böngészőben a Disney+ sorozat legimádnivalóbb karakterének közreműködésével. Nem először csinál ilyesmit a vállalat, hiszen lassan szinte mindennap tartogat valami érdekességet a böngésző használata, de azért ilyen szintű extra tartalmat tényleg csak ritkán hoznak létre. Legutóbb egyébként a The Last of Us premierje kapcsán alkottak, akkor ugyanis annak a keresőjét, aki rákeresett a videójáték-adaptáció sorozatra, fertőző gombák lepték el.

Most néhány kifejezés szintén aktiválja a böngészőt és bizony maga a kis Grogu jelenik meg a képernyő jobb alsó sarkában, hogy az erő használatával darabokra szedje azt. Elég beírni, hogy "The Mandalorian", "Mandalorian", "Baby Yoda" vagy "Grogu", és máris megtörténik a varázslat, Grogura kattintva pedig ne lepődj meg, ha megváltozik a böngésződ. Minden egyes újabb kattintás a kis Yoda hasonmáson azt eredményezi, hogy egy idő után nem igazán marad ép része az oldalnak. Ez az easter egg asztali számítógépek mellett működik mobilokkal is.

Nem kell megijedni, mert nem tart örökké a pusztítás, sőt egy új keresés helyett elég csak alul az X-re kattintani és máris helyreáll a böngésző univerzuma.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!