LoL: Valami nagyon őrült dolog készülődik a Szurdokban

LoL: Valami nagyon őrült dolog készülődik a Szurdokban

Ma éjféltől már találkozhattok a Szurdokban az őrült újdonságokkal.

Szombaton április 1-jét ünnepli a világ, azaz fel kell készülnöd arra, hogy a bolondok napi tréfák és gagek elárasztják majd a játékokat és a közösségi médiát. A Riot Games egy nappal megelőzi a hivatalos dátumot, ugyanis már ma éjféltől becsempész a Szurdokba néhány nagyon furcsa dolgot. Egyelőre keveset tudni az egész koncepcióról, mindössze egy 15 másodperces kedvcsináló érkezett a League of Legends új eseményéről.

A vak módban (Blind Pick), azaz a normál mérkőzéseken nem lepődj meg azon holnaptól, ha mindenfelé porók szaladgálnak majd, valamint a Sutyerák a semmiből szerez magának egy fegyvert. Mintha egy teljes cirkuszi különítmény szabadulna rá a Riftre, úgy kell elképzelni majd azokat az anomáliákat, amelyek átmenetileg átveszik az uralmat a tét nélküli mérkőzéseken. Hogy pontosan mi célt szolgál majd a kalapok halmozása Miss Fortune-ön, az egyelőre rejtély, de mindenképpen érdemes felkészülni a lehető legelborultabb összefüggésekre a tárgyak, a hősök és a porók között.

Sokan reménykednek abban, hogy ez teljesen új játékmód lesz, de a Riot kommunikációja alapján csak "egy sima" vak kód skin lapulhat a programkódokban. Te mit gondolsz, mire következtetsz ebből a nagyon furcsa videóból?

Kövess Minket!



Te kipróbálod majd holnap ezt az őrült blind mode-od?