LoL: Mikor ér véget a 2023-as Április bolondja esemény?

LoL: Mikor ér véget a 2023-as Április bolondja esemény?

Meddig tudjuk gyűjtögetni a kis kalapokat a League of Legendsben?

Április elsején, vagyis szombaton indul a 2023-as Április bolondja esemény a League of Legendsben! Tavaly gyakorlatilag minden felborult a Szurdokban, előtte pedig a Space Groove kinézetek vették át az irányítást. Idén is őrült ötletekkel turbózza fel a Riot Games a LoL Blind Pick módját, de vajon meddig bolondozhatunk a játékban?

A 2022-es eseményre a Riot Games tényleg mindent megváltoztatott a Summoner's Riften: a minionok emote-oltak, ha megütöttük őket, néha tornyokká változtunk, a Mézgyümölcstől összementünk, vagy véletlenszerűen megnőttünk. A tavalyi April Fools eventre azonban nem kaptunk skineket, így a közösségnek (jogosan) kis hiányérzete volt az eseménnyel kapcsolatban.

Idén azonban négy új kinézetet is kapunk, a Kutyák vs Cicák skinline visszatérésével Kindred, Nidalee, Yuumi és Kled kapnak új skineket. Kled és Kindred a kutyás vonalat képviselik, ugyanis mind Skaarl, mind Wolf kutyaként szerepel, valamint Kled és Kindred is beöltöztek. Yuumi kis Corgi gúnyában, Nidalee pedig a pizsamás skinekhez hasonló kezeslábasban száll majd harcba. Azonban idén sem marad el az áprilisi esemény a Riot pedig már teaselte is, hogy mire lehet számítani idén.

Amellett, hogy a Suhanyó sutyerák visszatámad, Teemo gombákat és kalapokat lehet majd gyűjtőgetni az Idézők szurdokában. Az biztos, hogy az idei April Fools esemény holnap, azaz április 1-jén indul, azonban arról egyelőre nincs információ, hogy meddig tart. A tavalyi és az azelőtti ilyen esemény viszont május 3-ig, nagyjából 2 patchig tartott, szóval nem lenne meglepő, ha idén is körülbelül egy hónapot ölelne fel az őrület. Ti várjátok már az új skinekes és az új Blind Picket?

Kövess Minket!