FIFA 23: Ismét Rashford lehet a befutó?

FIFA 23: Ismét Rashford lehet a befutó?

Az angol támadó fantasztikus formában van ebben a szezonban.

Véget ért a február, ismét elkezdődnek a Hónap játékosa szavazások a nemzeti bajnokságokban, a sort pedig a Premier League meg is nyitotta. Ezúttal is hat játékos van versenyben a Player of the Month címért. A legnagyobb név egyértelműen a Manchester United támadója, Marcus Rashford.

Az EA honlapján tudtok szavazni a nektek legszimpatikusabb jelöltre. Az angol támadó szezonjára lassan elfogynak a jelzők. Az angol bajnokságban 24 meccsen 14 gólnál és 3 gólpassznál jár, de a többi sorozatban is ontja a gólokat. A Carabao Cupot már megnyerték, az FA kupában továbbjutottak a West Ham ellen, az Európa-ligában kiejtették a Barcelonát, a Premier League-ben pedig tapadnak az éllovasokra. Ennek a menetelésnek kulcsszereplője Rashford, az EA pedig speciális kártyákkal jutalmazza a teljesítményét. Ő lett a Player of the Month szeptemberben és januárban is, de a novemberi/decemberi időszaknak is nagy esélyese volt. Most is ő a favorit, hamarosan kiderül, hogy a 84-es és 87-es POTM-verziója mellé kerül-e még egy.

Azonban nem csak rá lehet voksolni, ott van a szezon egyik meglepetés csapatának kapusa, Bernd Leno, aki kulcsfigurája a Fulham jó szereplésének. Szintén remek hónapot zárt a Leicester City támadója, Kelechi Ihenacho, az egyébként igencsak felemás hónapot maga mögött hagyó Tottenham hátvédje, Emerson Royal, a Fulham másik alappilére, Manor Solomon és az Aston Villa csatára, Ollie Watkins.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!